Vilodag

Idag har grabbarna fått sig en vilodag såhär perfekt två dagar efter tävling. Själva körde vi ett överkroppspass på gymmet, men det gick inte speciellt bra för mig för min vänstra armbåge har spårat ur just nu. Igår när jag skulle lägga mig så kastade jag mig i sängen och landade på den så den knakade till och jag fick ont. Idag när jag gjorde diverse övningar så värkte den och knäppte till. Jag har känt av vänsterarmbågen ett bra tag nu vid olika tillfällen. Det är ju min "dåliga" arm som jag bröt för 6 år sedan (humerus, typ 5 cm över armbågen) och jag har fortfarande en vinkel i det benet så armen är kortare än högerarmen, och jag har haft lite småproblem med den i alla år sen jag bröt den. Förhoppningsvis är detta extra onda bara en engångsföreteelse så armen känns okej igen om några dagar.

Imorgon ska vi dressyrträna för Alex och det ska bli himla roligt och välbehövligt! Boppis har varit så tung och stark den senaste tiden så jag behöver verkligen feedback och tips känner jag.


Tage var mindre nöjd idag när jag tog in honom för att smörja hans mule med zinkpasta och barnsolkräm. Så fort det blir minsta lilla soligt ute måste han smörjas in, annars bränner han sig. Lilla känsliga Taggen ♥

/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Åh, jag skulle verkligen vilja se någon mer träningsvideo med Alex

2017-06-13 | 23:11:04
Anonym säger:

Testa att använda armbågsstöd, främst för värmen, och var extra noga med att värma upp armbågsleden och att du verkligen jobbar i rätt vinklar. Med små skavanker får man vara extra noggrann bara, hoppas du kan träna på utan förvärring!

Svar: Tack för tipsen :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-14 | 21:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: