Våra tävlingsplaner till hösten

I det här inlägget tänkte jag skriva lite om våra tävlingsplaner till höstterminen. Nu ska hästarna få en månads tävlingsvila, och vi också. Istället ska vi ut och resa endel på helgerna och ha kul med kompisar. Det kan behövas efter en intensiv vår! Planen är att första tävlingen för höstterminen sker den 23 juli i Floby. Då ska Anna i så fall hoppa båda grabbarna (jag är bortrest den helgen).

Lite generella mål till hösten då: 
Anna vill starta 90 cm hoppning med Tage. Det tror jag inte kommer bli några problem om de fortsätter träna vidare.
Vi båda vill få fler felfria rundor med Boppen i hoppning, oavsett höjd. Han är klurig för så fort vi inte gör 100% rätt så slarvar och river han. Vi måste därför bli bättre på att rida en hel tävlingsbana utan någon miss. Mer fokus hela banan runt helt enkelt med konsekvent och noggrann ridning. Numera sätter vi det 90% av banan, men de resterande 10% måste vi få till också. 
Starta div II dressyr. Vår klubb har anmält ett div II lag i dressyr, så planen är att vi ska ut på de tävlingarna. Sen får vi se om vi rider i laget eller inte. Oavsett vilket så är planen att rida LB-LA dressyr på grabbarna under hösten. Gärna med placering i LB i alla fall. Tage behöver bli mer framme för skänkeln på tävlingsbanan och Bopps behöver bli mer avslappnad på tävlingsbanan så vi kan få till bättre ridning på honom där. 

Det är väl egentligen de enda målen och planerna vi har för våra hästar och tävlingarna i höst. Nu under senvåren har vi haft lite stolpe-ut på tävlingarna pga småmissar vi gjort. Förhoppningen är överlag att vi ska få till ett ännu bättre fokus på banan så resultaten kan bli bättre!

 
/ Emma
Kommentarer
Lovise säger:

Fast är det inte liiite "deprimerande" att kalla starten i juli för höstterminen? :P

Svar: Haha jo okej, det är en "mellanstart" får vi väl säga ändå ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-30 | 12:02:20
Bloggadress: http://www.LoviseC.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: