Vår senaste investering

Förra veckan klickade jag och Anna hem ett nytt obektiv till vår kamera. Jag har ju inte speciellt bra koll på objektiv, men Anna har det och blev rekommenderad detta av en kollega till henne som jobbar med foto. Vi har redan ett bra "ridfotoobjektiv", men det är så himla inzoomat, så vi behövde ett kortare också. Därför klickade vi hem ett Canon EF 24-105/4.0 L IS II USM som tydligen ska vara väldigt bra. Det kostade dock över 12.000 kr inklusive moms, men som tur är kan ju jag ta köpet på företaget, och sen så splittar jag och Anna på kostnaden. Jag tror i alla fall att det är en bra investering som vi kommer kunna använda till mycket :)

Vill du också ha detta objektiv men pengarna räcker inte till? Då kan du ta ett lån hos fair-laan.se. Där kan du jämföra flera olika lån och snabblån så du hittar det som passar dig.

/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Åh, vill också ha xD

2017-06-07 | 07:45:42
JenniferDressage.se säger:

Spännande och kul med nytt objektiv! Jag köpte ett vidvinkel (17-50 mm f/2,8) förra året och har använt det sååå mycket. 24-105 känns ju ännu bättre och lär vara väldigt mångsidigt. :D Ser fram emot bilder tagna med nya objektivet. :)

2017-06-08 | 00:07:56
Bloggadress: http://www.jenniferdressage.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: