Uteritt och midsommarförberedelser

Hej allihopa! Idag startade min och Annas dag tidigt. Vi började med att rida ut på grabbarna under morgonen, följt av ett överkroppspass på gymmet och efter detta handlade vi inför morgondagens midsommarfirande. Vi ska ha fest på gården så det var en hel del grejer som behövde handlas. Resten av dagen så ska vi fortsätta att förbereda. Börja laga mat och städa bland annat. Plus få upp husvagnen och installera förtältet. Vi måste ju tyvärr ha lärt oss det tills vi ska till Tylösand och Falsterbo om ett par veckor... Det finns nog inte många grejer jag hatar så mycket som förtält, haha.

Grabbarna var i alla fall duktiga idag :) Båda två kändes riktigt pigga, fräscha och fina så det var kul. Boppen var avslappnad förutom en gång när han blev rädd för lite granris vid sidan av grusvägen och stannade/hoppade till medan vi galopperade så det kändes som om jag flög en meter upp i sadeln, haha. Han är inte alltid så bekväm att sitta på, den grabben. 

Nu inväntar jag Anna som är hos frissan, och sen ska vi ta tag i resten av våra sysslor. Hon klipper och färgar håret idag, och om jag gissar rätt så kommer hon gå tillbaks till sin naturliga färg idag, eller möjligtvis mörkbrunt. Nu har hon varit lilahårig i några månader och trivs/passar jättebra i det, men färgen färgar av sig på kläder och annat, så hon orkar inte med det längre. 

 
Vad ska ni hitta på för något på midsommar? Förutom fest på gården imorgon så ska vi festa på lördag också. Då blir det Olstorp i Tidan, så en dubbelfestlig helg vilket vi är himla taggade på då det inte har blivit några festligheter på en månad nu pga alla tävlingar. Nu har vi lite att ta ikapp, haha.

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Boppen ser gigantisk ut på bilden hehe!

2017-06-22 | 14:48:58
Anonym säger:

Tage är jette guligg

2017-06-22 | 15:38:07
Emmali säger:

Alltså tänk vad bra ni har det som alltid har varann ❤️ Lyx

2017-06-22 | 19:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: