Torsdagsplaner

Då var det torsdag igen vilket innebär att Anna är ledig från sitt jobb så vi kan greja med vårt. Idag ska vi äntligen ta tummen ur röven och filma en video där vi visar hoppövningar för de som bara har 3 par hinderstöd att tillgå. Sorry att det dröjt så länge Daniela, haha ;) Den kommer upp på youtube ikväll i alla fall. Planen är även att jag ska hoppa Tage också, vilket ska filmas... Ja, det är med lite skräckblandad förtjusning jag ska göra detta kan jag avslöja! Nej, det kommer säkert gå bra för han har ju varit så duktig i hoppningen det senaste. Däremot kommer jag inte att hoppa lika högt på Tage som Anna och Cillan har gjort, det kan jag lova, haha.

När Anna gav förslaget om att jag skulle hoppa Tage så kollade jag för övrigt på henne med en väldigt skeptisk min. "Vad är det värsta som kan hända egentligen? Är du rädd för att ramla av?" Sa hon då till mig. Jag svarade då att jag egentligen inte är rädd för att ramla av i sig, men att jag inte vill skada mig. Vet ni vad hon svarar då? "Men Emma, det gör du ju bara när du klantar dig". HAHA. Det stämmer verkligen. Jag har flugit av Tage säkert 40 gånger i samband med hoppning men aldrig skadat mig. De gånger jag däremot har skadat mig när jag ridit är när jag själv gjort grova missar/felbedömningar när jag ridit Boppen och Abbe (och det skulle egentligen kunna vara vilken häst som helst i samma situation), så hon har så rätt så. Nåja, wish me good luck!

En av alla snygga avramlingar jag gjort på Tagis ;)

/ Emma
Kommentarer
Lisa säger:

Är det tränset som är på väg av tillsammans med dig?

Svar: Haha, jajamen!
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-15 | 09:53:43
Travungen säger:

Omg jag älskar hur tränset "sitter" 😂

Svar: Eller hur ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-15 | 10:28:54
Mathilda säger:

Haha! Ursäkta att jag skrattar men det ser så himla lustigt ut. Ansiktsuttrycket är liksom helt stelt, typ "not this sh*t again". Bland de roligare avramlingbilderna jag sett :D

Svar: Hahaha du får så gärna skratta ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-15 | 15:47:32
Daniela säger:

Haha, det är lugnt! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, hehe ;)

2017-06-16 | 08:10:01
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: