Tömlongering och två timmars redigering

Hallå allihopa! Nu har jag äntligen kommit in från stallet efter att ha tömlongerat Boppen tillsammans med pappa. Egentligen hade jag tänkt låta honom vila idag då jag trodde att det skulle regna hela dagen lång, men regnet avtog under kvällen. Därför passade jag på att motionera honom idag istället för imorgon, då vi ska iväg på studentfirande då och jag gärna vill hinna gymma innan det också. Perfekt! Tagis fick däremot vila idag så rider Anna honom tidigt imorgon istället.

Jag tömlongerade somsagt Boppsie idag och det var längesedan jag gjorde det. Väldigt nyttigt och bra för honom att gå ett lösgörande pass utan ryttare nu när han har varit stel i bogen. Han såg i alla fall hur fräsch ut som helst och kändes riktigt fin både när jag plockade upp honom i formen och längde ut den. Pappa fick också prova att köra honom lite vilket gick fint. Som vanligt när B inte har tömlongerats på ett tag blir han ganska spänd i början. Han tycker att tömmarna är ganska läskiga och blir bakskygg för dem i kombination med att han kan få lite tvång av gjorden. Det gäller att vara väääldigt försiktig när man klär på honom gjorden och tömmarna kan jag säga, haha. Men, när de väl är på så går det oftast hur bra som helst :) 

Förutom detta så jag har jag och Anna redigerat en ny presentationsvideo till vår youtubekanal. Det tog två timmar. Herregud, så lång tid har nog ingen video tagit att redigera tror jag. Vi gjorde hur många voiceovers som helst och skulle få allt att gå ihop, och det var inte lätt. Jag är i alla fall supernöjd med resultatet så det var lätt värt den tiden vi lade ner. Tror ni också kommer gilla den! En betydligt proffsigare och tydligare film än den vi redan har som presentationsvideo. Tack förresten för era kommentarer i förra inlägget! Vi har bestämt oss för att byta namn till Systrarna Elfstrand på youtube, så jag har ändrat det på google. Nu kommer det nog ta någon dag innan det syns på youtube också. Då ska jag bara ändra anpassad webbadress och ny bakgrundsbild, sen har vi en helt renoverad youtubekanal. Känns fräscht inför sommaren :) Youtube kan btw vara en av de krångligare plattformarna att jobba med för allt är så förbannat invecklat. Bara att byta namn liksom... Minns när jag skulle fixa så vi skulle få vår första utbetalning från google ads utbetald (detta var innan vi gick med i Splay). Det var det krångligaste jag varit med om! Basicaly så kändes det som om google inte ville att vi skulle få våra pengar, men tillslut lyckades jag, haha ;) Att få till en bra bakgrundsbild är något annat som är helt omöjligt på något jäkla vänster. Tror vi kommer skicka bilder till Splay så får de hjälpa oss med det så slipper vi krångla!

Hur grym är inte vår paddock för övrigt? Det har regnat typ 30 mm här idag, och såhär fin är den just nu!

/ Emma
Kommentarer
Jenni säger:

Vad har ni för underlag i er paddock? :)

Svar: En grusblandning :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-08 | 08:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: