Tävling i Vänersborg

Idag har ju jag och Tage tävlat i hoppning för första gången på snart 10(!) år. Jag var rätt nervös innan, men jag tycker inte att det gör något om man blir lite nervös så länge som man bara kan fokusera sen när det väl gäller.

Resultatet blev 0 fel i 80cm bed. Clear round! Så himla glad!! Det var 9 hinder och han hoppade så himla fint på alla. Mellan andra och tredje hindret så gjorde han en rejäl bakutspark dock, haha. Han var så pigg och glad! Det blev kanske lite "av och på", men jag satt inte och plockade innan hindren i alla fall utan då drev jag på honom framåt. Till nästa gång ska vi försöka få ännu bättre flyt, för trots att det blev lite av och på så flöt det ändå på bra tycker jag :) 

Så otroligt glad är jag! Får tacka Cillan också, för det är tack vare henne som jag ens vågar starta. Hade aldrig vågat om inte hon tävlat honom två tävlingar innan :) 

Här kommer ett par bilder från tävlingen. Resten kommer under de närmsta dagarna!

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ni hoppar ofta 80 cm på tävling, där jag bor finns det endast på pay and jump/clear round. Är det olika i olika distrikt tro?
Hade det funnits på tävling här hade jag haft betydligt fler chanser att rida. :)

Svar: Det här faktiskt kommit på så många olika platser i distriktet först i år, vilket vi är tacksamma över :) antagligen har arrangörerna märkt att det är efterfrågat och utökat utbudet på dessa klasser!
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-03 | 18:05:32
Anonym säger:

Kommer du att tävla Tage mer nu när det gick så bra idag?

2017-06-03 | 20:18:42
Thea säger:

Grattis! 💙

2017-06-03 | 23:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: