Swedish summer

Definitionen av svensk sommar måste ju ändå vara detta extrema väderomslag vi kan drabbas av. För några dagar sedan hade vi liksom runt 25-30 grader och strålande sol, och de senaste dagarna har regnet fullkomligt öst ner, i kombination med lite åska såklart. Jag älskar sommaren, men det är så tråkigt att den bokstavligt talat regnar bort. Mer sol i år, please! Såhär såg det ut hos oss igår:

 
PS. Inlägget om hästarnas maj kommer imorgon!

/ Emma
Kommentarer
Diana säger:

Samma här uppåt norr.. Ingen värme, knappt någon sol och regn så långt ögat når.. Idag har det till och med HAGLAT! :O (och ska eventuellt åska)..

Men å andra sidan så är man ju aldrig nöjd med vädret. XD :D

Svar: Men fy! Haha nej vi svenskar har ju en förmåga att alltid klaga på vädret ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-01 | 13:47:04
Bloggadress: http://confusedbooklover.blogg.se
Anonym säger:

Hehe jag är tvärtom, jag hatar sommaren. Här där jag bor var det supervarmt för nån vecka sen (runt 26 grader), och nu har det varit svalare några dar (runt 10-13 grader) vilket jag älskar och verkligen uppskattar! Jag är ute och promenerar och njuter om det är svalt, och sitter inne när det är varmt. =)

Svar: Haha, det är tur att vi alla uppskattar olika saker ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-01 | 14:28:01
Mikaela säger:

vi alla skrek om glädje här, vi har inte haft regn på flera veckor så brunnarna börjar sina och allt är uppbränt när vi haft 20-30 grader, så när regnet kom i förrgår så blev alla här såååå glada :D bor utanför kalmar

2017-06-02 | 10:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: