Svar på söndagsfrågor

Era favoritlåt/ar just nu!? Emma: En låt som går på repeat hos mig just nu är Sista ordet med Niello och Robin Stjernberg. Tycker den är så jäkla bra, men jag kan vara lite partisk också eftersom jag älskar Niellos podd (Känslor & sånt), haha :) Sen älskar jag fortfarande Hunter med Galantis och Friday night med Vigiland. Anna: Älskar hela Zara Larssons nya album!

Har ni aldrig kris på video idéer? Menar eftersom att ni uppdaterar så ofta! :) Nej, faktiskt väldigt sällan! Vi får så mycket videoidéer av våra tittare så det är snarare tvärtom, att vi har för många grejer vi ska hinna med att filma. Ett riktigt i-landsproblem ;) Det är snarare till vår vardagskanal som idéerna kan tryta lite ibland, men aldrig till hästkanalen.

Skulle ni kunna tänka er att ha en häst på foder? Om vi inte haft ekonomin till att köpa egen häst hade vi kunnat tänka oss det, men vi har aldrig "behövt" ha häst på foder utan alltid haft egna hästar. Det känns tryggt att äga hästarna själv också eftersom vi då bestämmer allt själva.

Favoritpodd? Emma: Det finns många bra poddar! Spöktimmen är min absoluta favorit. Den har allt. Min andra favoritpodd är Tom & Petter för de är så jäkla roliga och podden är väldigt underhållande med roliga ämnen som diskuteras. Några andra favoritpoddar är Viktor & Faraos podcastMordpodden, Känslor & Sånt, Creepypodden, Tankar med... och Therese & Zäta. Anna: Spöktimmen!

Va tycker ni om nya säsongen av skam och om att det inte blir fler? :( De första avsnitten blev vi väldigt besvikna på, men efter några avsnitt tog den sig och är nästan uppe i samma kvalitet nu som säsong 2 och 3. Gillar verkligen att Sana blev huvudperson i alla fall! Så tråkigt att detta är sista säsongen :( Hade hoppats på att följa tjejerna hela gymnasiet och att Vilde skulle vara en av de två kvarvarande huvudpersonerna.

Vet att ni svarat på frågan förr... men kan inte ni starta en podd det skulle vara så kul, ni var ju bäst på radion! Det hade verkligen varit roligt! Vi är ju intresserade av poddar och skulle nog göra oss bra i det formatet. Vi får kika på det och se om vi har tid för det hela. Vi har ingen aning om hur man ens tjänar pengar på att podda, till exempel, och sen behövs det utrustning till detta. Blir till att researcha helt enkelt och se om det är något vi kan/vill lägga tid på :)

Er norsk og skal på EM i augusti. Har ni goda råd om vart jag kan få tag på vegansk mat i Gøteborg? Så at det var en ICA ved Ullevi, kan jag hitta saker der? (Måste jo äta under dagen). Vi har tyvärr ingen koll alls på vart det finns veganmat i Göteborg. Finns det några läsare som kan komma med tips? Vi båda vill också gärna veta vart vi kan hitta bra vegan/vegetarisk mat!

När ni går på promenad med era hästar, går ni med grimma och grimskaft då eller träns och längre grimskaft? Vrf? Vi går bara med vanlig grimma och grimskaft när vi promenerar våra hästar, eftersom de är så snälla och aldrig blir starka och försöker dra iväg.

Vilken är eran favorithästfärg? Vi gillar nästan alla färger (hästens charm är det viktigaste) men fuxar med bläs ligger oss lite extra varmt om hjärtat :)

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Tage är så söt

2017-06-22 | 15:36:21
Alice säger:

Gällande Veganmat i Göteborg kan jag komma med lite tips! :)
På Avenyn, som ligger nära Heden där körningen kommer vara och ganska nära Ullevi också, finns Jonsborg som är ett gatukök där det finns korv, burgare, wraps och lite annat gött - allt veganskt! Där finns även vegansk mjukglass. Fiket Condecco ligger precis vid Ullevi och har vegansk - ganska dyr - pizza. Hamburgerkedjan MAX ligger i samma byggnad som Gamla Ullevi och har flera veganska alternativ. Ett annat tips är att kolla Indiska restauranger, de har oftast något eller flera veganska alternativ. Mitt favoritställe är Thali, som tyvärr ligger lite i fel ände av stan (i Linnéstan/Masthugget) men har man en ledig kväll är det lätt värt ett besök! Scandichotellen har vegansk frukostbuffé. Är man sugen på billig veganpizza och öl är Kellys ett alternativ, ligger dock också borta i Linnéstan/Masthugget, men pizzorna kostar ca 50 spänn. Hoppas nåt av dessa tips kan vara till hjälp! :) /vegan i Göteborg

Svar: Tack så jättemycket för tipsen!
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-26 | 17:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: