Svar på söndagsfrågor

Vi fick in väldigt många frågor den här veckan, så här kommer några utvalda frågor :) Jag vet att vi har svarat på många frågor tidigare om ni söker i bloggen så spana in sökfunktionen om ni undrar något specifikt!

Hej! Vill bara börja med att säga att ni är grymma! Har en fråga, jag ska köpa lite nya hästsaker men vet inte riktigt vad för butiker jag ska vända mig till, var längesen jag verkligen hästshoppade! Så då undrar jag vilka hästbutiker/sidor ni oftast brukar shoppa på? Ni har liksom alltid så fina schabrak osv så då tar jag gärna tips av er! 
Tack snälla! Jag och Anna är väldigt bra på att shoppa från olika ställen och har inte direkt någon favoritshop eller märke. Jag tycker att Hööks har ett bra utbud i alla fall om du behöver köpa många nya grejer och vill köpa prisvärda produkter :) Eller GeKås då, men då behöver du ju kunna ta dig dit också :)

Vilken ålder är era läsare och tittar på eran blogg+youtube kanal? På youtube är medelåldern 18-24 enligt google analytics, men många barn använder säkert sina föräldrars konton, så jag tror att medelåldern är lite yngre än så. På bloggen tror jag att medelåldern är lite högre, men överlag vet jag att vi har följare från alltifrån typ 5 år till pensionärer :)

Vem är eran favorit karaktär i modern family? Älskar den serien så mycket och tycker att den är så rolig! Alltså denna fråga är så svår, för vi älskar alla karaktärer i Modern Family! Det som gör serien så bra är att alla är så olika (och roliga på olika vis), men de karaktärer som jag och Anna tycker är allra roligast är nog ändå Phil och Claire. 

Vad tycker ni om den stora hypen över slime? Och kan inte ni prova att göra slime i en video? Som vanligt så förstår vi oss sällan på dessa hypes, men vi tänkte faktiskt göra slime i fredagens video den här veckan :) Jobbar vi med sociala medier får vi la hänga med lite i svängarna, haha!

Till Anna: Bor du och Samuel "bara" i ett stort hus eller har ni mycket mark till det också? Vi har cirka 1 hektar trädgård/mark :) 

Crushade ni mkt på killar när ni gick på högstadiet/gymnasiet? Nej det gjorde vi inte. Snarare tvärtom, att vi var så jävla trötta på alla killar under i synnerhet högstadiet eftersom de var så dumma i huvudet (literally!).

Vad är era framtidsplaner med jobb,hästar och familj? Vi kommer snart (om typ en månad förhoppningsvis) kunna avslöja lite mer framtidsplaner när det kommer till just jobb. Gällande hästar så är vi sugna på en till häst, men pga ekonomi och jobb så får de nog vänta tills nästa år :)

Vad har du jobbat med förut Emma? Egentligen ingenting förutom sommarjobb på samma lager/jobb som Anna jobbar på nu. Jag gick direkt från att vara student till att bli egenföretagare på heltid :) 

Är ni aktiva "gillare" på instagram? Haha ja, vi båda två är nog ganska bra på att gilla bilder hos de konton vi följer!

Tittade ni på guldtuben ellee ser ni på skam? Yes vi tittade på Guldtuben och kollar på Skam :) Är fortfarande sur över att RMM inte vann ett enda pris på galan... De är Sveriges överlägset bästa youtubers enligt mig, och i princip de enda svenska youtubers som jag följer. 

Skulle ni vilja flytta mer norrut? Absolut inte! Jag hatar snö och kyla och tanken på att leva på något ställe där det är ännu kallare än här skrämmer mig, haha.

Hur tänker ni kring märkesaker till hästen och era stallkläder? Är det viktigt att ha vissa märken eller bryr ni er inte utan kan lika gärna köra på hööks grejer? Vi bryr oss inte över huvud taget om vad vi har för märken på våra grejer, utan det viktigaste är att det passar oss och hästarna :)

Vil dere anbefale å kjøpe en like høy hest som Boppen? hvorfor/hvorfor ikke? Det finns både för- och nackdelar helt klart! Det är svårt att hitta utrustning som passar och det är inte alltid så praktiskt i hanteringen. Däremot tycker jag det är allra roligast att rida riktigt stora hästar och det är där jag trivs, så det är en smaksak beroende på vilken typ av häst du gillar. Hindren känns dessutom lägre och positivt är att stora hästar ofta har en vägvinnande galopp. Min erfarenhet av stora hästar är att de tar längre tid att muskla och få igång än mindre hästar (som Tage) vilket kan vara frustrerande, men jag föredrar ändå stora hästar framför mindre :)

Följer ni några häst bloggar,vloggar eller poddar? Nej, egentligen inte. Vi läser endel av de större hästbloggarna bara för att ha koll, men tycker inte att någon av dem är intressant. Vi följer inga hästinriktade youtubekanaler eller poddar heller. Har ni tips på bra mindre hästbloggar får ni gärna tipsa i kommentarsfältet! Vi har inte tid att följa youtubekanaler, och följer redan så många poddar så det har vi inte tid med heller, men att läsa bloggar är så mycket smidigare :)

 
/ Emma
Kommentarer
Rebecka säger:

Tipsar om min egen blogg då hihi! Hästblogg där jag skriver om min träning och tävlingar. Tävlar i westernridning i norra delen av sverige :D Skriver även om vårt nya hus som vi renoverar och det kommande bröllopet :D

2017-06-14 | 13:00:06
Bloggadress: http://rebeckassliv.blogg.se
Anonym säger:

Jag har en teori: Enligt google är de flesta av era följare över 18 eftersom att för att skapa en epost address måste man vara över 16, så jag antar att en stor del unga har "ljugit" om sin ålder, som sedan gör att när man loggar in på Youtube med sin epost så tror dom att man är äldre än vad man är.

2017-06-14 | 13:06:09
Sätilaryttaren.se säger:

Följdfråga på slime, vad är det? 😂

Svar: Haha, vet att vi lekte med det när vi var små! Typ en "gegga" som man kan forma ;D Ingen aning om varför det blivit populärt igen!
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-14 | 13:08:34
Bloggadress: http://Http://satilaryttaren.se
Anonym säger:

Det här är ingen blogg men en väldigt bra instakonto! Den heter emmacsendes❤

2017-06-14 | 18:32:02
Anonym säger:

Tipsar om Linn Strelin. En liten blogg vet jag inte, men läsvärd! :)

2017-06-14 | 21:14:24
sonny säger:

Min får ni gärna kicka in på nouw.com/Sonnyandersson

2017-06-14 | 21:47:02
Bloggadress: http://nouw.com/sonnyandersson
Daniela säger:

Hähä tipsar om min egen blogg 😂 http://lifewithdaniela.com

2017-06-15 | 01:57:11
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: