PT-timme & bad-dags

Hej allihopa! Hoppas er tisdag har varit bra såhär långt :) Jag har precis käkat lunch och ska snart ut och njuta av solen medan jag lyssnar på poddar. 

I förmiddags hade jag en PT-timme på gymmet vilket var väldigt välbehövligt och jobbigt. Jag bokade in en timme och önskade ett riktigt köttarpass för axlar och rygg, eftersom det är mina svagaste delar av kroppen. Jag fick ett nytt träningsschema som inkluderar både supersets och dropset (som avslutning) vilket jag aldrig har kört tidigare. Väldigt effektivt och roligt i alla fall, så nu är jag taggad på att träna upp dessa svaga delar, hehe.

När pappa har slutat jobbet idag ska vi göra något väldigt roligt, nämligen åka och bada med hästarna i Vänern :D Självklart kommer vi att filma och fota detta också! Det lär bli massor av mysigt material här på bloggen med andra ord. Vi hörs senare ikväll om hur allt har gått. Ifall hästarna skötte sig och simmade på fint vill säga, haha. Den stora frågan är om vi kommer komma upp barbacka på Boppen så vi verkligen kan simma med honom. Han är ju inte så lätt att komma upp på barbacka direkt så vi har med hans sadel för säkerhets skull.

 
/ Emma
Kommentarer
Josefine säger:

Så himla härlig bild, det verkligen skriker lycka om den!

2017-06-20 | 13:31:20
Bloggadress: http://lbsab.se
Anonym säger:

Åh vad härligt det skulle vara att simma med hästar

2017-06-20 | 15:02:23
Sofia säger:

Hoppa upp på honom när ni är i vattnet 😀 då är det nog lite lättare 😊

Svar: Haha ja vi fick göra det förra gången och få kom vi upp med nöd och näppe 😂
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-20 | 16:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: