Piggelin Tagg och student

Jag satt till häst vid 07:45 idag för att hinna med att rida innan jag och Emma skulle till gymmet. Planen var att rida ett pass i paddocken, och jag drog fram tre galoppbommar att jobba över. Just galoppbommar är både jag och Tage ganska dåliga på, to be honest. Därför var det perfekt att träna på idag!

Vi värmde upp i skritt och trav med lite skolor, skänkelvikningar och halter. Han kändes fin redan där! Sen började jag galoppera, och gick på galoppbommarna rätt snabbt. Jäklar vad pigg han var! Riktigt laddade på innan bommarna, haha. I höger varv så blev det lite tätare sväng än i vänster, och då när jag vände upp så bara han sprätte iväg. Så söt ♥ Vi var faktiskt duktiga på galoppbommarna idag! Var bara en gång som det blev lite knas, men annars var det bra. Ska se till att lägga in galoppbommar oftare även fast vi ska rida dressyr, är så nyttigt.

Nu ska vi strax iväg på student! Vår kusin tar studenten vilket känns helt sjukt för det känns fortfarande som hon är 12 typ, haha. Fem år sedan jag sprang ut med mössan på huvudet, och 7 år sen för Emma. Tiden går så jäkla fort! Vi hörs igen imorgon, för vi kommer vara upptagna hela dagen/kvällen och har inget inlägg på lager. Ha det bra :) 

 
/ Anna
Kommentarer
Linnéa säger:

Hej ! Jag bara börja undra att vad betyder det där "NV3" på den där skylten som Emma har i handen ? :)

Svar: Naturvetenskapliga programmet, årskurs 3 :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-17 | 22:26:24
Linnéa säger:

Okej, tack :) mvh Linnéa

2017-06-22 | 20:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: