Lista om sommaren

Tänkte att det kanske kunde vara lite roligt med en sommarlista, även fast vi till 98% skriver om häst! 

Vad gjorde du förra sommaren?
Renoverade, renoverade, och renoverade. Alltså helt seriöst! När det var som allra finast väder satt jag och målade inne i vårt förråd där det blev väldigt varmt mitt på dagen. Vi fick ju tillträde till vårt hus den 1e juli, så vi köttade på som fasen under semestern. Till slut blev jag så trött på det så jag och Samuel flydde till ett SPA-hotell. Men det var ändå rätt mysigt att renovera hela dagarna, sen åkte vi till ett badställe och åt pizza eller annat och badade på kvällarna. Jag åkte till Falsterbo också, men utöver det hände inte så mycket :)

Planer för sommaren?
Vi ska till Tylösand och Falsterbo vilket jag verkligen ser fram emot! Sen ser jag fram emot alla roliga fester som är i bygda på somrarna, typ Jordgubbens dag och traktorracet(hej lantisar, haha). Utöver det så har jag och Samuel sagt att vi ska köra en roadtrip i Sverige, antagligen uppåt i landet. Vill åka allra högst upp i Sverige, men vi får se om det blir så långt. Vill gärna rida ut mitt i natten också, får passa på snart när det är som ljusast på året. Sen är det ju EM i augusti också, tjohoooo! Stora tävlingar i en hel vecka, hur najs?!

Bästa sommarstället?
Eftersom vi vuxit upp med semestrar i Falkenberg/Varberg så får jag nog svara det. Men nu på senare år får jag lägga till Halmstad/Tylösand och Falsterbo också! Älskar över lag västkusten. Förlåt, bästkusten. Hehe. 

Här badar du helst?
Hawaiihöla som vi säger här på shlätta. Ligger typ mitt ute i ingenstans och är så fint! Inga vidriga maneter där heller eftersom det inte är något hav, underbart.

Hur länge ska du vara ledig?
Jag har tre veckors inplanerad semester i år! V 29, 30 och 31. 

Bästa sommarmaten?
Grillat! Jag grillar helst kyckling, och sen någon god potatis till och en stor sallad. Gärna halloumi också, mums.  

Vad ser du mest fram emot?
Att kunna sitta ute och grilla, och sitta ute på kvällarna när det är ljummet. Älskar det. Sommarkvällarna är ju det bästa med sommaren. Och alla inplanerade saker jag har, såklart :) 

Föredrar du sommaren eller vintern?
Sommar! Fast det sköna med vintern är att jag slipper oroa mig för att bränna mig. Har verkligen sjukt dåligt pigment och måste smörja mig frenetiskt, typ. Väldigt jobbigt faktiskt för jag hatar att vara kladdig, haha.

Vad kommer du att köpa inför sommaren?
En till bikini! Har bara en som jag verkligen gillar, så behöver en eller ett par stycken till för att kunna byta lite.

Bästa sommardoften?
Asfalt efter att det regnat! Och nyklippt gräs. Och när man känner doften av grillat. Och flugspray? Hehe, njaaa.  

Vad ser du fram emot just nu? 
Ledighet! Ska bli så himla skönt. 

 
Tre bilder från förra sommaren!

Vad har ni planerat inför sommaren? :) 

/ Anna

Kommentarer
Sandra! säger:

Var ligger hawaiihöla? 😝 Bor ute i tassemarkera här i Lidköping och det låter ju som en fin badplats 😁 Tänkte att det kanske var något för mig och min lilla familj 😊

Svar: Den ligger mellan Nossebro och Sollebrunn, så det är tyvärr en bit från Lich ;D
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-05 | 12:58:34
Sandra! säger:

Äsch då, en har ju inget annat för sig på semestern 👌

2017-06-05 | 19:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: