Koskrämda och fixade hovisar

Idag har jag kört min sista vilodag under den här sjuktiden och imorgon ska jag både rida och gymma igen. Är så fruktansvärt uttråkad just nu när jag bara suttit helt stilla hela veckan, men jag har verkligen mått kasst. Är inte frisk ännu men mår bättre i alla fall, så imorgon blir det ett dressyrpass på Bopps och ett benpass med Annsie på gymmet. 

Anna och pappa red ut på hästarna i förmiddags och det tog en runda som vi normalt sett inte brukar ta. Mindre passande nog var det kor längs med vägen, och ni vet säkert vad Tage tycker om detta ;) Hans största skräck är kor så Anna fick hoppa av och leda förbi honom, men även Bopps blev rätt stressad med pappa. Tydligen hade korna kommit och lunkat närmre hästarna istället för att bara stå stilla. Förutom denna lilla incident så hade hästarna varit fina. Imorgon ska jag känna av hur Bopps känns i bogen som han antagligen sträckte tidigare i veckan. Jag hoppas på att han är bättre i den så han förhoppningsvis är helt bra igen om några dagar. 

Victoria kom även och fixade hovarna på hästarna idag och båda två skötte sig finemang. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och prova att laga vegansk lasagne efter ett recept som jag lär improvisera fram. Ska bli mumsigt!

Jag smälter av Boppens söthet

/ Emma
Kommentarer
"Din Mamma" säger:

Är du säker på att det är smart att köra två fysiska aktiviteter om du har en så segdragen sjuka?

Svar: Vila hjälper uppenbarligen inte så då kan jag lika gärna träna på som vanligt om jag orkar:)
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-04 | 18:41:34
Amanda säger:

Hej Anna och Emma!
Jag har en fråga kring om att sadla hästarna och sedan rida när de har stått ute i ösregn. Hur brukar ni göra, vet att alla gör olika?
Men vissa tycker inte alls att man borde rida när sin häst är blöt, medans andra säger tvärtom. Brukar ni torka dem eller något innan, eller rider ni inte alls om det har regnat?
Mvh Amanda

Svar: Är de inte ömma i ryggen så rider vi ändå :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-04 | 19:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: