Hoppning avklarad

Glad torsdagkväll! Jag och Anna hoppade som sagt i förmiddags och det gick fint :) Film finns redan uppe på youtube ifall ni vill tjuvkika. Vi ställde upp totalt 5 övningar som endast inkluderade 3 par hinderstöd och visade dem på både Tage och Boppen. Anna visade tre övningar på Bopps och jag två på Taggs. 

Boppen såg fin ut idag, speciellt i sista banan som inte inkluderade någon gymnastikhoppning utan bara "flyta på". Anna red lika fint som vanligt också, och hon känner sig taggad till söndagens tävling, vilket jag också är. Med Tage hoppade jag bland annat 5,5:an och det gick faktiskt över förväntan! Jag tog mig över ett hinder på 90 cm och det trodde jag inte att jag skulle göra innan, men det gick så bra så. Han hoppade fint och jag red så bra jag kunde med tanke på att det var så längesedan jag hoppade honom.

En väldigt gammal bild på mig och Taggs!

Jag måste för övrigt berätta en sjukt rolig grej som hände idag, även om den definitivt var roligare att se/vara med om än att läsa om. I alla fall, när vi släppte ut Tage efter att jag ridit så var det molnigt, så vi tänkte att han skulle klara sig utan flughuva och solcreme. Några timmar senare blev det fint väder och jag och Anna låg ute och solade och kom på att vi behövde smörja in Tage och ta på honom huvan. Anna gick iväg i BH och trosor för att försöka klara av detta själv. Det gick inte för Tage ville inte fångas in, men hon lyckades lura in honom (och de andra hästarna) i en liten avspärrad del av hagen. Jag kom dit för att hjälpa henne (iklädd samma "outfit") och vi lyckades få tag i Tage genom att lägga grimskaftet runt halsen. Anna höll då i honom medan jag började smörja in mulen. Helt plötsligt tröttnar Tage och bestämmer sig för att dra iväg. Han tvärvänder med Anna hängandes i grimskaftet ett par galoppsprång innan hon släpper taget och ramlar baklänges ner i gräset. Det roligaste av allt är att detta skedde precis vid vägen så ett par bilar åkte förbi och såg detta. Jag som kollade på började verkligen asgarva, för det kändes som om Anna ramlade i slow motion och dessutom var hon sjukt nära på att ramla in i elstängslet. Så där låg hon, i bh och stringtrosor i gräset och asgarvade åt situationen, medan ett par bilar åkte förbi och passagerarna asgarvade också, haha. Livet på landet ♥

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

HAHA jaa livet på landet är fantastiskt!❤️

2017-06-15 | 19:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: