Fina grabbar och tävlingsfix

Idag har både jag och Anna fullt upp, så detta blir dagens sista inlägg. Anna är iväg och fotar vår kusin på hennes studentbal idag och själv har jag precis slängt i mig lunch och ska snart iväg och träna. Sen behöver jag städa hela huset, för det ser literally ut som ett bombnedslag här. När till och med jag tycker det är stökigt och stör mig på det, ja då vet man att det är riktigt illa, haha. Ikväll kommer Anna hit och då ska vi fixa hästarna inför morgondagens tävling. Utrustningen är redan fixad, men grabbarna ska sova inne ikväll så vi gör iordning dem tillsammans senare.

De är i alla fall redan ridna och de fick sig en tur i skogen idag med jogging och mjukgörande arbete i alla gångarter. Både två var riktigt pigga, glada och fina så det kändes bra. Boppis kändes betydligt mjukare i kroppen och bättre i takten idag, så jag tror att gårdagens enklare hoppning var lösgörande och bra för honom. Han har lite svårt för vänstervarvet och främst vänstergaloppen just nu. Den blir ganska platt och lite fyrtaktig, men galoppen kändes mycket bättre idag jämfört med igår. Tror hans stelhet och svacka börjar gå över mer och mer nu, även om han fortfarande är lite för stark och tung mot vad jag vill ha honom. Bara att jobba vidare och vänta ut det hela! Skönt nog kändes han väldigt avspänd i huvudet idag i alla fall och blev inte rädd en enda gång utan var så energisk i kroppen och samtidigt lugn i skallen. Bara att njuta av de dagarna när det kommer till Mr. Mes-Bopps ;)

Förra gången vi tävlade i Essunga så snöade det, den 17:e april... Imorgon lär det vara en smula behagligare väder ;)

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Kan ni inte göra en längre fix blogg nu inför tävlingen och sen en vlogg på själva tävlings dagen?

2017-06-10 | 15:03:07
Anonym säger:

Jag saknar inlägg med "min dag i bilder"! eller bara typ mobilbilder/vardagsbilder :) ni verkar vara två jättehärliga personer med en bra och sund hästhållning!

Svar: Vi ska försöka bli bättre på dessa inlägg :) Tack snälla!
Emma & Anna Elfstrand

2017-06-10 | 17:54:54
Anonym säger:

Vlogg*

2017-06-10 | 18:58:42
Sofia B säger:

Hej! Mailat er med Q&A Hjälp. Snälla svara på det, skulle vara guld värt.

2017-06-11 | 01:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: