Fina grabbar!

Idag har vi dressyrtränat för Alex, och jag har konstaterat att det fasen har gått bra varje gång vi tränat för henne! Borde inte vara en slump, hon lockar fram bra sidor ;) 

Hur som helst så tränade vi en hel del på sluta, och piruetter idag. Eller ja, arbetspiruetter kallas det väl i det här stadiet, hehe. Han var superduktig idag! Vi började i skritten, red sluta för att sedan gå in i en diagonalsluta och sedan göra en halv skrittpiruett genom att jag vinklar axeln bakåt mot Tages bakdel typ. Sen gjorde vi samma sak i galopp. Han samlade sig såååå fint idag! Så härligt när han verkligen galopperar igenom kroppen och dessutom får ett härligt svävmoment i galoppen, han som har svårt för sig i just den gångarten. Måste se till att vi filmar nästa träning! 

Emma tränade med Boppis också, och de började med att göra samma sak som mig och Tage. Sedan hade de tränat på byten också! Boppen är lite lurig i bytena, för han vill gärna förekomma en och kör lite "kan själv", haha. Men när allt väl är på plats så gör han så fina byten så! Han hade känts mycket bättre idag än förra veckan så han börjar verkligen komma tillbaka "på riktigt" efter sin lilla bogsträckning, så skönt! :)

En underbar bild jag tog på Bosse igår kväll vid 21.45 på kvällen. Goskissen <3

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: