Duktiga grabbar

Hej allihopa! Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka :) Jag mår faktiskt betydligt bättre idag. Fick ett riktigt bakslag i lördags då jag mådde kasst, men nu känns det verkligen bättre. Därför red jag idag för första gången på en vecka, och åh vad härligt det var! Jag var lite nervös innan eftersom jag skulle rida Boppen och han har varit ofräsch. Vi misstänkte redan från början en sträckning i bogen, men om han inte hade blivit bättre idag hade vi kanske fått tänka av. Som tur är verkar det som om vi hade rätt, för han var väldigt mycket fräschare idag mot vad han var för några dagar sedan. Ingen hälta idag, utan han var bara stelare i vänstervarvet (vilket han är naturligt just nu).

Jag jobbade mycket med skolor och att verkligen få honom formad runt innerskänkeln. Sen red jag även endel byten i lösgörande syfte, och så travade jag över de bommar som låg framme. Han var inte helt framme för skänkeln idag, utan lite loj, men annars var han mjuk och fin. Himla skönt att han kändes så fräsch! Då borde det inte vara något problem med hopptävling nästa helg och hoppning den här veckan närmre helgen så jag kan få bli lite varm i kläderna igen. Det var några veckor sedan jag hoppade nu, så om jag ska tävla nästa helg behöver jag träna lite, hehe.

Anna red Tage innan jobbet, dvs att hon satt till häst innan klockan 6. Väldigt ambitiöst måste jag säga, haha. Han var fin! Hon red lite markarbete där hon bland annat red "klövern" och  han gjorde det väldigt bra. Förutom en gång när han bytte galopp över bommen och sen blev de lite oense om vilket håll de skulle åt så då blev han svajig och höll på att springa in i staketet så hon knäckte tummen, haha! Typiskt Tage ;) 

Idag blir det ingen mer uppdatering, för vid 15 ska jag möta upp Anna på gymmet då jag ska köra mitt första pass där på en vecka. Ikväll ska vi till Skövde för att käka middag med en kompis. Mysigt! Vi hörs igen imorgon med videon från helgens tävling :)

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: