Sveriges främsta hästblogg enligt Cision

Vår blogg har blivit utnämnd till Sveriges främsta hästblogg enligt Cision vilket vi tycker är himla roligt med tanke på att vi satsar mer på vår youtubekanal än blogg idag. Det visar att vi trots detta håller en hög kvalitet på bloggen och samtliga av våra sociala medier :) 

Enligt Cision så grundas bloggarnas placering i topplistan på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Vi har även ställt upp på en intervju med Cision som ni snart kommer kunna läsa, och den länkar jag när den är uppe!

 
/ Emma

Uteritt och midsommarförberedelser

Hej allihopa! Idag startade min och Annas dag tidigt. Vi började med att rida ut på grabbarna under morgonen, följt av ett överkroppspass på gymmet och efter detta handlade vi inför morgondagens midsommarfirande. Vi ska ha fest på gården så det var en hel del grejer som behövde handlas. Resten av dagen så ska vi fortsätta att förbereda. Börja laga mat och städa bland annat. Plus få upp husvagnen och installera förtältet. Vi måste ju tyvärr ha lärt oss det tills vi ska till Tylösand och Falsterbo om ett par veckor... Det finns nog inte många grejer jag hatar så mycket som förtält, haha.

Grabbarna var i alla fall duktiga idag :) Båda två kändes riktigt pigga, fräscha och fina så det var kul. Boppen var avslappnad förutom en gång när han blev rädd för lite granris vid sidan av grusvägen och stannade/hoppade till medan vi galopperade så det kändes som om jag flög en meter upp i sadeln, haha. Han är inte alltid så bekväm att sitta på, den grabben. 

Nu inväntar jag Anna som är hos frissan, och sen ska vi ta tag i resten av våra sysslor. Hon klipper och färgar håret idag, och om jag gissar rätt så kommer hon gå tillbaks till sin naturliga färg idag, eller möjligtvis mörkbrunt. Nu har hon varit lilahårig i några månader och trivs/passar jättebra i det, men färgen färgar av sig på kläder och annat, så hon orkar inte med det längre. 

 
Vad ska ni hitta på för något på midsommar? Förutom fest på gården imorgon så ska vi festa på lördag också. Då blir det Olstorp i Tidan, så en dubbelfestlig helg vilket vi är himla taggade på då det inte har blivit några festligheter på en månad nu pga alla tävlingar. Nu har vi lite att ta ikapp, haha.

/ Emma 

Älg-Boppen och kissepaus

Här kommer tre charmiga bilder från tisdagens kvällsbad med hästarna. Jag började småfnissa när jag såg bilderna på Anna och Boppen. Nog för att vi brukar kalla honom för Älgen ibland, eftersom han är så stor, men på de här bilderna ser han verkligen ut som en älg! Byt ut bakgrunden mot en skog och man hade kunnat tro att Anna travar omkring på en älg, haha. Tage bestämde sig för övrigt för att ta en kissepaus i sanden när vi kom upp från vattnet, vilket Anna lyckades fånga på bild ;)

 
/ Emma