Härlig fredag

Den här fredagen har varit riktigt härlig, och samtidigt produktiv. Jag och Anna började med att rida ut en kort tur på grabbarna där vi bara joggade dem. De var båda pigga och glada, men samtidigt lite starka. Det blåste massor ute idag så Tage blev livrädd för en soptunna som hade blåst omkull och hoppade därför ner i rapsåkern, men annars skedde det inga missöden ;) 

Efter detta drog vi till gymmet, och nu under eftermiddagen har jag suttit vid datorn och varit produktiv, fast jobbat i lugn och ro samtidigt som jag suttit med silverschampo i håret och ansiktsmask i fejjan. Nu ska jag varva resten av eftermiddagen/kvällen med mer datajobb och chill i soffan. Perfekt uppstart inför helgen. Morgondagen kommer bli intensiv. Jag och Anna planerar att hinna både rida och gymma på förmiddagen. Runt lunch ska vi på invigning av en kompis stall, och på kvällen blir det fest. Vi är så taggade på morgondagen!

 
/ Emma 

Jennifer & Tage

Anna fick så många fina bilder på Jennifer och hästarna. Här kommer bilderna på Jennifer och Taggbollen :) Visst är de fina tillsammans? De högsta hindrena ligger på 90 cm.

 
/ Emma 

Vår senaste vlogg

Här kommer vår senaste vlogg, som är i samarbete med den nya hästappen Equilab. I videon visar vi hur vi konditionstränar våra hästar samtidigt som vi testar och berättar om Equilab. Jag tycker vloggen blev riktigt mysig och den inkluderar även riktigt snygga gopro-bilder på Anna när hon galopperar i full fart på Tage, så det får ni inte missa, haha ;)/ Emma