Våra främsta omtagningar på youtube

Jag tänkte att ni kanske tycker det är kul att få höra lite om hur det kan gå till bakom kulisserna på youtube. Trots att vi har hållt på ett tag nu är det verkligen inte alltid vi sätter allt med en gång, utan jag får jobba ganska mycket med klippningar och ibland tvingas vi säga om saker i våra klipp. Några grejer som brukar ställa till det för oss är när...

Jag (Emma) börjar sluddra. Ibland sluddar jag till så det låter som om man spolar fram ett band. Omtagning!
♥ Anna upprepar det jag redan sagt. Har jag avslutat en mening med exempelvis "det får vi se", så säger Anna ofta samma sak en sekund senare, haha. 
♥ Jag säger "mmm" för många gånger. Jag har hela mitt liv sagt ordet "mmm" väldigt mycket, och ALLA påpekar det. Även nya människor som möter mig. Tyvärr blir det automatiskt att jag säger så även i videos så jag försöker klippa bort det ibland, och även tänka på att hålla käften stängd då och då ;)
♥ Anna säger "eeeh". Vi har varsina "stör-ord" för oss kan man säga. Anna säger "eeh" väldigt ofta när hon ska starta en mening och detta får jag ofta klippa bort eller så får vi ta om den meningen. 
♥ När det har blivit fel en gång så börjar vi asgarva och kan inte sluta. Vissa dagar är vi flummigare än andra och då kan det vara svårt att få till en seriös video, haha.
♥ Vi glömmer bort vad vi ska säga. Det är inte lätt att komma ihåg allt alla gånger!
♥ Hästarna kommer fel på hinder eller busar. Well, mestadels är det Tage som busar, men ifall hästarna kommer fel på hinder, galoppbommar osv brukar vi inte ta med det i "originalvideon" utan sparar det till failvideos.

Här kommer några exempel på failvideos som jag älskar:

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Förr sa jag ö typ hela tiden i början av en mening

2017-07-20 | 08:34:36
Anonym säger:

Jag är som Anna, eeeeehh😘

2017-07-20 | 13:58:56
Linda säger:

Haha! Älskar klippet med kavajen i slutet av första filmen.

2017-07-21 | 14:08:57
Bloggadress: http://nouw.com/lindabergqvist

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: