Svettigt dressyrpass

Idag ställde jag klockan på 7 för att kunna sova ganska länge men ändå komma upp i tid för att rida innan det blev alltför varmt. Dressyr stod på schemat för mig och Bopps idag, och det kändes ganska bra. Nu har det äntligen kommit ordentlig sommarvärme hit, vilket märks på honom. Han blir lite tröttare, lojare och inte lika framme för skänkeln i ridningen. Trots detta kändes han ganska fin och mjuk i kroppen. Jag red inte speciellt länge pga värmen, utan tyckte det kändes bättre med ett kortare och intensivare pass. Det blev lite byten, skolor och sen så plågade jag mig själv med att rida utan stigbyglar en stund. Jag får passa på dessa dagar då det inte blåser och han håller sig hyfsat på mattan, haha ;) 

Annars har det blivit filmredigering och solande idag. I eftermiddag ska jag köra husvagnen till stochampionatet med en kompis så vi kan få upp den när det inte är så mycket andra vagnar där. Vi ska dock inte dit förrän imorgon. Istället blir det party i Vara ikväll. Drängarna kommer hit och spelar så både jag och Anna ska dit med lite kompisar :) Så nu går jag in i lite semester-mode igen över helgen. Ska bli göttigt!

 
/ Emma 
Kommentarer
Emma säger:

Vilken fin bild!

2017-07-20 | 12:59:28
Frida säger:

Fin häst också!

2017-07-20 | 13:33:08
Bloggadress: http://www.tapetti.online/2017/03/maisematapetti.html
Emelie Mülla säger:

Jag ska också till Stochampionatet fast på söndagen med min familj. Jag har varit på stochampionatet några gånger och jag tycker verkligen om den sporten.

2017-07-20 | 16:53:40
Bloggadress: http://nouw.com/emeliehorse1998
Lisa säger:

Vad är stochampionatet? x)

Svar: Travtävlingar i Skara :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-20 | 17:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: