Svar på söndagsfrågor

Här kommer svaren på frågesöndagen för den här gången. Vissa frågor har vi svarat på tidigare om ni söker i arkivet :) 

När stiger ni upp på mornarna? 
Emma: Just nu varierar det väldigt mycket. När hästarna går på bete stiger jag upp när jag vaknar, och nu när det är så ljust ute så sker det ofta redan vid 5, haha. Jag stiger aldrig upp senare än 8 i vilket fall som helst. Anna: Oftast runt halv 7 :)

Vad tycker ni om sånna som gör samarbeten på varenda intagraminlägg och i varenda video? Ni har ju sällan samarbeten så tänker ni något speciellt om det? Vi tycker det är ganska tråkigt, för de som gör samarbeten hela tiden har oftast egentligen inget behov rent pengamässigt, eftersom de redan drar in så mycket pengar. Däremot ser vi inget fel i att ha samarbeten ibland om de är relevanta till det övriga materialet på de sociala medierna.

Vad gillar ni mest, att rida med ridstövlar eller ridskor? Ridstövlar! Men när vi rider ut brukar vi vara lata och rider i ridskor :)

Vad gör ni med era katter när ni reser bort? Då har vi kattvakt :) 

Ska ni resa utomlands nånting i sommar? Inte som vi planerat än, men det kan hända att vi drar iväg på något spontant senare i sommar/höst.

Är någon av era hästar inkörda? Om inte, är det några planer för er att köra in dem? Nej det är dem inte. Vi hade lite planer för några år sedan att köra in Tage, men det blev aldrig något som vi tog tag i. Idag har vi inga planer på detta.

Vilken är eran drömresa? Vi båda skulle gärna åka och resa runt i USA, men det krävs nog lite för mycket uppoffring här hemma för att det ska vara möjligt just nu.

Hade ni kunnat tänka er att köpa en islandshäst/haflinger/grövre ponny som eran "nästa häst"? Vi vill gärna äga en fjording i framtiden, men kanske inte som vår nästa häst :) 

Har ni någon erfarenhet av fång? Faktiskt ingen alls!

Använder ni elektrolyter? När?/ Varför/ Varför inte? Nej det gör vi inte, utan vi ger våra hästar havsalger och lite vanliga mineraler. Har aldrig känt ett behov av att ge dem elektrolyter.

Vad heter modellen på dina ridstövlar Emma? Richmond high rider, tror jag ;D 

Vad gör ni om ni har träningsvärk när ni ska rida? Jag tycker det är omöjligt att hålla ihop hästen när jag har träningsvärk i ljumskarna. Tyvärr finns det nog inte så mycket mer att göra än att bita i det sura äpplet och bara köra på. Acceptera att vi kanske inte rider 100% bra idag, men göra vårt bästa utefter situationen :) Vi har ofta träningsvärk i benen (eftersom vi gör rätt köttiga benpass på gymmet) och vissa pass har vi knappt kunnat rida lätt i början. Efter ett tag vänjer kroppen sig och träningsvärken brukar lätta av :) 

rakar ni er? I sånna fall varför? Är det hetsen kring rakning som gör att ni gör det eller tycker ni exempel att det kliar? Ja vi rakar oss på benen, fiffiluren och i armhålorna för att vi känner oss fräschast när vi är rakade. Det beror väl i grund och botten på de strukturer som finns i samhället, men huvudsaken är ändå att vi trivs och vi känner inget behov av att sluta.

 
/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Berättar ni allt för varandra då ni känns som sånna systrar som gör det. PS. Ni är bäst!

Svar: Det gör vi :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-11 | 13:58:05
Anonym säger:

Har också velat äga en fjording men nu är jag mer inne på skimmlar

2017-07-11 | 14:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: