Samuel har hoppat

Hej allihopa! Detta blev ett rätt sent blogginlägg, men vi blev precis klara med allt för dagen nu. Samuel har hoppat hästarna under kvällen, vilket vi filmade, och så avslutade vi med att filma en Falsterbo-haul. Den videon kommer upp på torsdag. Imorgon blir det rätt tidig uppgång så vi kan rida ut innan det blir varmt och insektsrikt. 

Vi är i alla fall riktigt impade av Samuel idag. Vi konstaterade att han nog inte har hoppat på 1 år, och därför kämpade han på kanonbra idag. Han började med Tage, och med honom blev det betydligt jobbigare än med Bopps. Samuel har inte lika mycket benmuskler som vi har, så därför tycker han det är väldigt jobbigt att rida Tage som kräver mycket drivning. Mot slutet fick de i alla fall fint flyt och hoppade en liten bana.

Boppen däremot gick det riktigt bra med! I slutet hoppade de en 5,5:a på 95 cm och tre andra fristående hinder i banan på 80 cm, som han kom helt perfekt på hela tiden. Så himla fint flyt hade de och Samuel red så mjukt och fint. Tror ni kommer tycka det blir roligt att se det i filmen! 

Samuel och Boppen när de hoppade en annan gång. 

/ Emma 
Kommentarer
sonny säger:

Samuel är ju verkligen riktigt duktig !

Svar: Han hälsar tack :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-20 | 13:25:45
Bloggadress: http://nouw.com/sonnyandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: