Rediga grabbar ♥

Idag har vi dressyrat, efter några dagars ridvila för oss. Jag har inte ridit sen i tisdags och Anna i torsdags, eftersom vi var i Falsterbo. Alltid lika roligt att sitta upp igen då.

Anna red Tage och jag Boppen. Tage var kanonfin idag. Han börjar bli så stark och fin nu. Takten i galoppen är så mycket bättre och han sätter sig verkligen på bakbenen. De tränade ganska mycket förvänd galopp och övergångar idag vilket såg riktigt fint ut.

Själv red jag också endel förvänd galopp. Den är SÅ svår i höger varv nu (vänster galopp) han blir bara studsig och vill byta galopp, så det får vi jobba på. Annars kändes han också riktigt fin idag. Mycket mer ihop i kroppen och mjuk jämfört med för ett par månader sedan. Däremot fick jag inte samma kanonkänsla som jag fick efter Tylösand, men ändå en fin känsla. Så skönt att våra grabbar börjar komma i så fin form. Nu ska bara vänstervarvet (dvs hans stela högra sida och lite svagare högra bakben) bli ännu bättre på Bopps så kommer han också bli riktigt fin. 

Jag säljer för övrigt dessa proteinbars eftersom jag slutat äta animaliska produkter. De är svingoda! Kostar 189 kr/låda nypris (innehåller 15 stycken), men jag säljer mina fulla lådor för 90 kr/styck och de som innehåller 12-13 stycken för mindre än så. Skicka PM till mig på Facebook (Emma Elfstrand) om ni är intresserade av att köpa. Det tillkommer frakt om de behöver skickas men går såklart bra att hämta hos mig om ni har vägarna förbi Vara :)

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: