Om mig/några sanningar

... Jag tycker det är helt okej att tvätta kläder, men att ta hand om ren, torr tvätt är det tråkigaste som finns. Att para ihop ungefär 511 olika strumpor med, det är det absolut värsta. 

... Jag älskar ordning men jag är väldigt bra på att skapa oreda också. Hur det går ihop vet jag knappt själv, haha. 

... Ni vet att jag skrev för ett tag sen att jag var duktig och putsade träns och sadelgjord efter varje ridpass? Det har runnit ut i sanden nu... Dock putsar jag oftare nu, men jag hoppas på att komma igång med efter varje ridpass igen ;)

... Jag vill väldigt gärna pierca typ hela öronen, men jag har inte fått tummen ur till att boka tid än. Har minst 5 stycken jag vill göra! Tycker det är så snyggt med massa piercings i öronen 

... Jag är väldigt sugen på tatueringar också. Hade gärna gjort sleeve, men vet inte om det passar mig eller om jag vill lägga så himla mycket pengar på det.

 
/ Emma 
Kommentarer
Diana säger:

Förstår det där med tvätten, haha :D

Funderar också på tatuering.. Jag är mer inne på att det skulle göra för ont! (min första isf) :P

2017-07-17 | 08:41:44
Bloggadress: http://confusedbooklover.blogg.se
Johanna säger:

Alltså jag parar aldrig mina strumpor. Lägga tid på sånt pallar jag inte haha! Det resulterar dock i att jag alltid har olika färg på mina strumpor men å andra sidan spelar det ingen roll om en strumpa i ett par går sönder. Då har den hela strumpan ändå massor av vänner i lådan kvar 😂😍

2017-07-18 | 08:57:35
Vendela säger:

Sleeve och öronpiercings står också högt på min lista. Men är nog på tok för feg för att våga mig på det :((

2017-07-18 | 09:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: