Mysig skogstur

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en fin helg :) Igår var det fest för vår del så vi har varit ganska sega idag. Därför passade det ypperligt med en skogstur idag. Grabbarna var fina större delen av rundan men Bopps vart såklart lite spänd idag vid vissa tillfällen när träden och buskarna blåste. Imorgon lär det bli uteritt igen och på tisdag ska nog pappa starta Boppen på pay and jumpen. Kul! 


Imorgon kommer vårt första collab med Jennifer upp på youtube och jag hoppas att ni kommer gilla videon. Jennifer har redan hunnit lägga upp en video där hon hoppar Tage och Boppen på sin kanal så se till att spana in den!


Kommentarer
Anonym säger:

Hej jag behöver verkligen tips på hur man hittar motivationen och tycker det är kul med hästarna igen :( Har egen häst men som mest står nu för att jag inte har lust med nåt. Skulle vara så tacksam för ett inlägg med tips och idéer och kanske era läsare kan kommentera med sina tips? :) Vill bara att det ska kännas kul igen!

2017-07-02 | 22:36:40
Daniela säger:

Jag satt och läste i ert arkiv om barfotahovar nyss (medryttarhästen skoddes av på bakhovarna igår så jag vill fräscha upp minnet lite), och jag blev lite nyfiken på hur hästarnas hovar ser ut nu? Det var ju ändå ett tag sedan senaste throwback-bilden på hovarna med uppdaterade bilder :D

Svar: Ja vi får se till att fixa det :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-03 | 02:29:02
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: