Kortare tur i skogen

Idag fick sig grabbarna passande nog en tur i skogen efter gårdagens hoppning med Samuel. Det blev en kortare tur med lite jogging i alla gångarter. Tage var faktiskt ganska på tårna idag. Antagligen för att hans största skräck, grannens robotgräsklippare, var ute och körde. Förutom detta kändes båda fina! Imorgon blir det ett dressyrpass för båda två. Det blir mitt sista ridpass på några dagar eftersom jag ska bort över helgen så då jäklar ska jag rida bra!

Vädret är för övrigt helt underbart nu! Kan det inte vara såhär hela sommaren, med lite skurar emellanåt för grönskans skull? Håller innerligt tummarna för att det blir bra väder i helgen på stochampionatet! Ikväll umgås vi med släktingar hos Anna och Samuel och sen ska jag hem för att förbereda husvagnen inför helgen. Hoppas ni också har det fint i solen!

Throwback med fina grabbarna!

Justdet, jag och Anna spelade in en sjukt rolig video idag som ska upp på icke-hästiga kanalen på fredag. Vi försöker oss nämligen på att måla och måla av hästar. Det gick sådär kan jag avslöja ;)

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Sån härlig bild!<3

2017-07-19 | 20:52:06
Anonym säger:

Roligt att ni tyckte om min idé att måla hästar är så taggad på att se videon och kanske får jag också ett gott skratt vem vet?(eftersom jag själv ritar och målar hästar och är ganska/väldigt bra på det utan att skryta (enligt andra är ja jättebra på det) och tja man kan ju va bättre än mig men är nog rätt bra på det (utan att skryta) så kan vara ganska roligt för mig att se videon, det är ett visst knep att rita och måla hästar och sen när man kommer på det så blir hästarna riktigt fina) längar så tills videon kommer, vilken tid på fredag kommer den?

Svar: 19.00 :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-19 | 21:54:27
Anonym säger:

Fina Boppen, Tage och Abbe!!

2017-07-20 | 17:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: