Ingen tävling till helgen

Jag vet att vi tidigare har skrivit att Anna ska tävla båda hästarna i hoppning nu till helgen, men vi anmälde henne faktiskt inte till den tävlingen. Detta eftersom vi varit borta så mycket och inte hunnit träna, så istället kör vi på hopptävling lite senare i sommar. Planen är istället att under helgen åka och bada tillsammans med andra från vårt stall. Jag kan dock inte följa med eftersom jag är på Stochampionatet i helgen, men jag ska bannemej bada någon mer gång i sommar lite senare :)

Thumbnailen till morgondagens video. Lovar att ni både kommer bli imponerade och få ett gott skratt av Samuel i denna film. Jag och Anna skrattade så otroligt mycket när han hoppade Tage, eftersom Tage är som han är, haha. Idag har vi kallat Tage och Boppen för Diablo (djävul) respektive Angel (med spanskt uttal) bara för att det passar deras personligheter så mycket ;)

/ Emma 
 
Kommentarer
Anonym säger:

Ser verkligen fram emot videon, det är alltid så kul att se på när Samuel hoppar och hans kommentarer (och väldigt roliga avramlingar, haha)

2017-07-19 | 14:18:58
JenniferDressage.se säger:

Haha åh, ser fram emot den videon! :D

2017-07-19 | 14:39:44
Bloggadress: http://www.jenniferdressage.se
Anonym säger:

Åh den får man inte missa❤ni inspirerar mig och min dotter så otroligt mycket. Då jag är sjukskriven älskar jag att titta på er på youtube är dålig på att kolla bloggen men en flitig tittare 🖒

Svar: åh vad kul att höra :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-19 | 17:03:54
Anonym säger:

Längtar tills videon kommer upp!XD

2017-07-20 | 17:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: