Hemma från semestern

Igår kom jag hem från min sista planerade semesterresa i sommar. Nu har jag varit borta 3 långhelger i rad med husvagnen, och behöver verkligen vara hemma och komma in i lite rutiner igen känner jag! Jag har haft det svinroligt när jag varit iväg, men fy vad ohälsosamt jag har levt jämfört med normalt. Ikväll bär det tillbaks till gymmet igen och så ska jag veckohandla bra mat för hela veckan, eftersom jag inte ska iväg något mer den här veckan. 

Nu i helgen var jag på stochampionatet med ett gäng kompisar och festade och hängde i solen. Underbart väder i år igen, men nu hoppas jag att det kan komma lite regn i veckan så gräset kan börja växa ordentligt igen. Jag har typ levt utan min mobil hela helgen. Den har inte varit borttappad, men jag har inte använt den alls, så jag har inga bilder att bjuda på. Antar att det är detta som kallas för semester och att leva i nuet, haha. Kan ändå visa en bild på hur jag såg ut i fredags. Jag har färgat mitt hår blått tillfälligt och det matchade jag med vinrött på både klänningen och sminket :) Trivs faktiskt riktigt bra i lite mer annorlunda hårfärger, även om rosa såklart är favoriten hittills ;) 

 
Ridningen är redan avklarad för dagen, men den tänkte jag berätta om ikväll och även dela med mig av bild på övningen vi red som var riktigt rolig :)

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Vad använde du för produkt till ditt hår?😍

Svar: Loreal colorista #bluehair :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-24 | 13:56:50
Ellen - tävlingsryttare säger:

Så jäkla snyggt! Du kan ju bära upp precis allt :)

Svar: Men tack snälla du :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-24 | 15:37:29
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Så snygg😍

2017-07-25 | 13:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: