Hästarnas juni

Nu har vi gått över till juli månad, och därför tänkte jag skriva ett inlägg om hästarnas juni, och lite kommande planer med dem.

Tage: Jag skulle säga att Tage har gått ganska så konstant bra hela juni! Han gick två tävlingar i hoppning med 0 fel och 0+4 fel, så bra resultat på tävlingarna har han haft också. Hoppningen blir bara bättre och bättre och han blir även starkare i dressyren. Vår tränare Alex ser stor skillnad på honom och tycker att framför allt galoppen har blivit mycket bättre sen hon såg honom första gången. Roligt att han fortfarande utveckas såpass mycket trots sin ålder.

Boppen: Boppen har kanske inte direkt formtoppat under juni månad, men han har inte heller gått dåligt. Överlag har han känts lite allmänt stark, lång och tung nästan hela månaden, men undantag för vissa ridpass då han varit väldigt fin. Även Boppen har gått två hopptävlingar med 4 fel, 0+4 fel och 4 fel, så helt okej resultat med lite snöpliga rivningar bara. Lite tråkigt att vi inte fått någon kanonkänsla i dressyren under juni, men det kommer nog snart tror jag. Det går ofta ganska mycket upp och ner med Boppen, till skillnad från Tage som är mer stabil.

Planerna för juli: Nu är planen att hästarna ska få några veckors tävlingsvila, innan Anna ska tävla båda två i hoppning den 23:e juli. De kommer att gå som vanligt förutom när vi är iväg på semester. Vi ska iväg till Tylösand och Falsterbo vecka 27 och 28 (inte hela veckorna, men 4-5 dagar) så då kommer antagligen grabbarna gå lite mer sporadiskt. Tror de kommer uppskatta det :) 

 
/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

0+4 fel vad menas med det, varför säger man inte bara 4 fel?

Svar: För att jag hade 0 fel i fas 1 och 4 fel i fas 2 (omhoppningen).
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-01 | 14:52:32
Anonym säger:

Har Jennifer ridit hos er?

2017-07-02 | 09:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: