Fin Tagg och enveten Bopp

Idag har Anna och Samuel begett sig av på roadtrip uppåt i landet. Se till att följa Anna på instagram för hon lär uppdatera en hel del där, speciellt på instastories kan jag tänka mig :) Jag och Anna heter emmaelfstrand och annaelfstrand på instagram!

Planen idag var att jag skulle rida båda hästarna, men Bopps vägrade komma in från hagen idag och jag var inte på humör för att krånga, haha. Håller tummarna att han är på bättre humör imorgon och då kör vi ett dressyrpass då istället.

Tage däremot fick sig ett kortare pass på banan och han gick fint! Traven var han riktigt fin i och där tränade jag endel på skolorna. Galoppen hade jag svårare för som vanligt men den känns ändå bättre och bättre. Måste bara skryta lite om en grej... Första gången jag använde Equilab-appen på Boppen så red jag mycket mer i vänster varv jämfört med höger varv (fler svängar åt vänster). Nu har jag verkligen börjat tänka på detta och vet ni vad jag lyckades med idag? Att rida 50 respektive 49% svängar åt vardera håll, så jag red näst intill exakt lika mycket åt båda håll idag. Det trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med, haha. 

Jag har redan börjat förbereda lite inför tisdagens pay and jump. Imorgon ska jag bygga bana själv eftersom Anna inte är hemma... suck! Det lär ta sin lilla tid, haha. 

Hoppas att ni har haft en fin helg så hörs vi igen imorgon!

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Det skulle vara roligt att se när du planerar och bygger banan! :)

2017-07-30 | 21:04:58
Anonym säger:

Det är så tungt att bygga banor! Ännu värre att få bort allt sen.

2017-07-31 | 03:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: