Falsterbovecka

Nu har en ny vecka startat, och precis som förra så blir det fullt upp för oss. Det blir mycket flängande dessa veckor i juli eftersom jag har bokat in semester till diverse ställen då. Den här veckan är det Falsterbo som gäller. Vi ska inte dit hela veckan, men jag ska dit onsdag - söndag och Anna fredag - söndag. Vilka dagar vi hänger på showen får vi se, men vi ska vlogga på plats i alla fall :) 

Idag och imorgon blir det två lugna uppladdningsdagar hemma med ridning och träning, innan vi går in i det ohälsosamma campinglivet några dagar till, haha. Ska se till att laga mat som jag kan ta med till dessa dagar nu i veckan och så måste jag tvätta och packa om det som ska med. Att packa upp resväskor måste för övrigt vara det tråkigaste som finns. Att packa ner går väl an, men att ta upp skiten och tvätta allt är bara så tråkigt.

Idag ska hästarna gå ett dressyrpass och jag ska försöka träna vidare på det som vi tränade på med Alex i onsdags. Nu är jag ridsugen efter några dagars uppehåll!

En stillbild från Time challengen som kommer upp på youtube ikväll!

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: