En oseriös dag

Hej allihopa! Den här dagen har blivit lite mindre seriös för oss och hästarna. Vi har nämligen filmat Elfstrands testar - att rida baklänges idag med Tage, och Boppsen fick sig ett lugnare pass i paddocken också.

Tanken var att jag skulle rida för en gångs skull, men jag ballade ur innan jag ens ridit ett steg, haha. Det var så himla obehagligt så jag vågade verkligen inte. Hade ingen balans över huvud taget och kände inte för att ramla av, så vi bytte så att Anna fick rida istället. Det gick i alla fall lite bättre än för mig ;) Vi red med sadel men det hade varit kul att skaffa en voltigegjord och prova att rida mer "seriöst" baklänges osv. Om jag vågar då. Tycker det är så obehagligt att ta mig ur "sitta rakt fram så som man ska i sadeln"-comfort zonen ;) Anna har kanske lite bättre balans än mig, haha.

Boppen såg i alla fall fin ut när Anna red honom idag. De tränade endel på byten och red över lite bommar som låg framme. Både han och Tage var lite trötta men det kan bero på att det blev så varmt precis när vi skulle rida också. Imorgon blir det uteritt på morgonen, och då ska vi vlogga också. Behöver bunkra upp lite inför nästa vecka eftersom Anna och Samuel är på semester då.

 
/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Hur kan ni ha så lite läsare när ni är så duktiga?

2017-07-26 | 19:44:24
Anonym säger:

Haha minns den gången när jag red baklänges för att prova, jag red barbacka på min ponny och tyckte att skritten gick så bra, så jag ville prova att trava mmen man hade verkligen inget att hålla i sig på så när min kompis smackade på så ponnyn började trava så hölls jag väl på i ett halvt varv och sedan så gled jag sakta va haha, ponnyn undrade nog vad vi höll på me

2017-07-26 | 22:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: