En Emma på halvfart

Just nu känner jag verkligen att jag infinner mig i semester-mode, även om jag aldrig har någon betald semester utan tar semester när jag kan och känner för det. De senaste veckorna har jag varit iväg och rest halva veckorna och det ska jag även den här helgen. Jag bor med andra ord i min husvagn halva veckorna numera, haha. Roligt, men det gör också att jag är ganska seg och omotiverad när jag väl är hemma eftersom jag vet att jag ska iväg snart igen. Nåja, det är viktigt att kunna släppa jobbet helt ibland också och bara göra det man känner för. Jag har faktiskt kunnat släppa mina sociala medier helt nu när jag varit borta, och bara uppdaterat på instagram när jag känt för det, och vloggat en dag på Falsterbo. Det har varit otroligt skönt!

När jag väl är hemma har jag istället lite att ta ikapp jobbmässigt. Träningar, men mestadels datajobb. Igår satt jag och bokförde halva juli månad vilket tog en liten stund. Trots en hel del utgifter (bland annat Falsterboshopping, haha) så blev jag förvånad över hur mycket pengar som fanns på kontot. Såhär mycket har jag aldrig haft investerat i företaget förut! Inte så konstigt dock med tanke på att jag har fått in många lite större intäkter i början av månaden på kontot, bland annat från pay and jump, youtubeintäkter och samarbetsintäkter, plus alla stallhyror.  

De kommande två dagarna verkar det bli väldigt fint väder, och då vill jag passa på att njuta utomhus, eftersom vi aldrig kan veta hur vädret blir i Sverige på sommaren. Dessutom ska jag passa på att träffa vänner som är lediga. Trots att jag egentligen kan momsdeklarera för andra kvartalet nu så ska jag bannemej skjuta på det till efter min semester på Stochampionatet i helgen. Ett stort steg för mig som normalt sett får panik om jag inte gör allt med en gång, haha ;) 

I lördags var semestermodet verkligen på topp i Falsterbo ♥

Har ni också hamnat i semesterkoma nu eller kör ni på som vanligt? Kanske har ni sen semester iår?

/ Emma 
Kommentarer
Daniela säger:

Jag hade semester i maj redan haha, hade typ 2-3 dagar med sol 😂 första veckan efter semestern var jag så slö 😂😅

2017-07-18 | 20:18:36
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: