Duktiga grabbar!

Det här blev en lite senare uppdatering än tänkt. Jag har nämligen varit på kalas hela kvällen och hann inte uppdatera innan det. I eftermiddags red jag först Boppen och sedan filmade jag Anna när hon red Tage, och efter det redigerade jag den filmen så den precis har blivit tidsinställd tills på torsdag. I den videon hoppar hon Tage och vi kommer även med vår slutgiltiga dom om vad vi tyckte om Micklemtränset, så det får ni inte missa :)

Boppen fick gå ett dressyrpass idag och han var så jäkla fin! Efter en rätt lång svacka känns det äntligen som om han börjar lossa och känns nu riktigt fin i ridningen. Så himla mjuk och ihop i kroppen. Det är bara vänstergaloppen och vänstervarvet generellt som han är lite för stel i, men det är ändå bättre redan. Tror det kommer lossa ordentligt där snart också. Vi tränade endel på förvänd galopp idag då det var ett tag sedan vi gjorde det. Han kändes mjuk och fin, men ville gärna byta från den jobbiga vänstergaloppen till högergalopp. Positivt var i alla fall att dessa byten var väldigt fina, haha.

Anna hoppade/red markarbete på Tage och även han var kanonfin. Han är så himla positiv just nu och fin i ridningen. Så himla kul att vi äntligen har lite flyt i ridningen. Det är inget som vi någonsin kommer ta för givet! Här kommer en filmsnutt sålänge, så får ni se videon på Anna & Tage på fredag.

 

Riktigt fin Tagg under dagens markarbete/hopp-pass 🐎😍

Ett inlägg delat av Anna Elfstrand (@annaelfstrand) Jul 10, 2017 kl. 8:02 PDT/ Emma 
Kommentarer
Daniela säger:

Snyggt hoppat Anna!
Förresten, jag läste en artikel på Tidningen Ridsport om att dressyrtävlingar inte lönas och att vissa arrangörer kommer dra ner på antalet lokala och regionala tävlingar till nästa år, vad tror ni är orsaken till att färre startar dressyrtävlingar? Hade varit roligt att läsa era tankar om detta!

Svar: Kul idé! Det fixar vi :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-07-10 | 22:15:48
Bloggadress: http://lifewithdaniela.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: