Svettigt markarbetespass

Idag köttade jag och Tage igenom ett markarbetespass och bägge två blev rejält svettiga kan jag säga!

Jag lade upp 6 stycken upphöjda galoppbommar/studs på ena långsidan med 2,50m mellan ungefär. Sen hade jag 5 stycken travbommar på volt bredvid serien kan man säga. Vi låg och rullade på detta, först på serien, bröt av till trav, travade över bommarna och bytte varv i samma veva och sen på serien igen. Gjorde det några gånger i rad och sen skrittpaus, och så på't igen. 

Han var duktig, men jag tycker att han känns lite stark och ibland fick jag inte igenom innersidorna på honom i volten. Han blir pigg när han tycker det är kul, så då blir han gärna lite stark. Nåja, det kommer väl det med :) Galoppen känns bättre och bättre för varje dag tycker jag! 

Nu sitter jag och äter lite mellis och ska få ihop ett gäng blogginlägg, och ikväll ska jag laga tacos i min ensamhet, hehe. Samuel är iväg så jag är gräsänka, buhu. Såg dock när jag hämtade knäckebröden ur skafferiet att jag måste handla tacobröd, för de små jäklarna hade gått och möglat.... Trevlig fredag på er! <3

 
/ Anna

Samuel hoppar grabbarna + haul

Hej allihopa! Här kommer gårdagens video upp ett par timmar för sent då jag precis vaknade efter gårdagens partaj och inte hann tidsinställa något inlägg igår. I videon hoppar Samuel hästarna och så visar vi vad vi köpte i Falsterbo! Visst var Samuel duktig? -

Svettigt dressyrpass

Idag ställde jag klockan på 7 för att kunna sova ganska länge men ändå komma upp i tid för att rida innan det blev alltför varmt. Dressyr stod på schemat för mig och Bopps idag, och det kändes ganska bra. Nu har det äntligen kommit ordentlig sommarvärme hit, vilket märks på honom. Han blir lite tröttare, lojare och inte lika framme för skänkeln i ridningen. Trots detta kändes han ganska fin och mjuk i kroppen. Jag red inte speciellt länge pga värmen, utan tyckte det kändes bättre med ett kortare och intensivare pass. Det blev lite byten, skolor och sen så plågade jag mig själv med att rida utan stigbyglar en stund. Jag får passa på dessa dagar då det inte blåser och han håller sig hyfsat på mattan, haha ;) 

Annars har det blivit filmredigering och solande idag. I eftermiddag ska jag köra husvagnen till stochampionatet med en kompis så vi kan få upp den när det inte är så mycket andra vagnar där. Vi ska dock inte dit förrän imorgon. Istället blir det party i Vara ikväll. Drängarna kommer hit och spelar så både jag och Anna ska dit med lite kompisar :) Så nu går jag in i lite semester-mode igen över helgen. Ska bli göttigt!

 
/ Emma