Två bra pass

Hej allihopa! Idag har det varit milt och härligt väder ute, så vi har njutit och förbereder oss på betydligt värre väder längre fram i veckan ;) Trots det bra vädret var inte jag och Anna speciellt sugna på att rida idag då vi båda kände oss så trötta, men det var bara att pallra sig upp på hästarna. Tur var det, för de var riktigt fina idag båda två!

Anna red Tage och fokuserade mycket på galoppen som enligt henne äntligen har börjat släppa. Jag kikade lite på dem och han såg satans fin ut. Vänstergaloppen har han normalt sett väldigt svårt att hålla takten i, men idag orkade han till och med samla sig och hålla en fin tretakt i den. Det syntes verkligen hur han vinklade bäckenet och lade mer vikt på bakbenen. Så duktig kille!

Boppen var också fin idag även om jag hade önskat lite mer energi i honom. En sporre och jag hade kunnat få till det där lilla extra, men jag är väldigt nöjd ändå! Han var avspänd för en gångs skull, antagligen för att Tagis höll honom sällskap, men ändå ;) Jag red mycket övergångar, skänkelvikningar och förvänd galopp idag. Han är lite stel i vänster varv och vill inte riktigt sätta under sig det högra bakbenet, så det fokuserar jag mycket på just nu. Mot slutet när jag galopperade av honom i lång och låg form var han verkligen kanonfin och mjuk, så det var härligt. 

Efter ridningen fick båda grabbarna hovarna verkade av Victoria. Skönt att ha fått det avklarat också! Nu ska jag laga middag i form av indisk bön-gryta och sen blir det chill resten av kvällen :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Daniela - Följ min satsning mot toppen i fälttävlan! säger:

Din rosa kavaj är så GALET snygg! Love it!

2017-01-09 | 18:54:43
Bloggadress: http://www.danni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: