Uteritt och dags för träning

Jag och Emma startade dagen på gymmet idag. Minns knappt när det hände senast, haha. Tänk att jag hamnar ur gängorna runt jul varje år. Tror dock inte att jag är ensam om det ;) Det är rätt skönt med kravlöst, även om jag föredrar att röra på kroppen nästan varje dag i alla fall. Nåja, nu är det dags att dra igång lite smått igen i alla fall!

Idag red jag och Emma ut med ett gäng på förmiddagen. Det blev en tur i skritt och trav eftersom en av hästarna har lite aktiv vintervila, men det gjorde verkligen ingenting. Grabbarna skötte sig så bra så! Som vanligt, hehe <3 Imorgon ska faktiskt jag och Emma iväg och träna för tränare! Vi ska på markarbetesträning båda två. Ska bli superkul! Minns verkligen inte när jag och Tage tränade bommar/hoppning sist, så det ska bli kul. Ska verkligen inte hoppa högt, typ max 60cm. Vi har som sagt inte hoppat på evigheter nu, haha. Kommer säkert känna mig ringrostig ;) 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Hej!
Skulle ni kunna skriva ett inlägg om boxunderlag till hästen? Vad använder ni? Spån har jag ju hört är dåligt för hästarnas luftvägar. Spån och torv finns ju bl.a. som jag hört är ganska bra . Skulle somsagt vara intressant att höra vad ni tycker och använder för slags underlag i era boxar!:)

2017-12-28 | 20:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: