Två fina grabbar!

Idag begav jag och Emma oss till ridhuset igen för att träna på vår spegelritt inför söndagens show. Hästarna var jättefina! Tages enda svårhet under vår ritt är en låååååång skänkelvikning. Antingen "dör" han lite, eller så viker han halsen för mycket. Fasen vad jag får parera, haha. Det ska nog lösa sig!

Boppen såg också kalasfin ut. Emma har det svårast i den förvända galoppen, för där vill Bopps gärna byta.  Men idag höll de ihop det så fint så! Måste säga att vi var väldigt bra tajmade, så det känns bra inför söndag. Vi ska träna en gång till i ridhuset innan söndag tänkte vi, så den här veckan får de faktiskt gå 4 pass på banan(!). Eller ja, Tage då. Boppen ville ju inte komma in i måndags ;) Nästa vecka får bli lugnare med desto fler uteritter. Sen hoppas jag att hans ben är helt läkt om ett par veckor så vi kan börja skutta lite smått!

Det här töar för övrigt redan bort... Så trist!! Hade velat ha det fruset för hagens skull. Det är lite lerigt vid höet. Inte farligt lerigt, men ändå tillräckligt. Det blir såååå jobbigt att mocka och ta bort höet när det är lerigt, haha ;) 

Nu äter jag och Emma lunch och efter det ska vi filma ännu en julgodis-film. Tjoho! Tycker de är så mysiga.

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: