Svar på söndagsfrågor

Vilken är eran absoluta favorit färg, tecken och ras på hästar? ❤️
Anna: Alltså favoritfärg är så svårt... Älskar de flesta färger faktiskt, haha. Men riktigt röd fux som Tage får jag kanske partiskt nog svara ;) Favorittecken är en lagom bred bläs, gärna i kombination med fyra vita strumpor och ras har jag ingen.
Emma: Brun med bläs och strumpor är min favorit. Har heller ingen favoritras.

Vad är det era hästar har varit mest rädda för?
Tage är mest rädd för kor och får. Boppen är rädd för typ allt, haha. Nej men fåglar är nog allra värst hos honom. 
 
Vad är Emma utbildad ridtränare inom? Alltså vilken nivå inom hoppning eller/och dressyr?
Ingen av oss är utbildade ridlärare, men vi tränar ekipage upp till LA-nivå ungefär.

vilken är eran favoritfärg på outfit till en brun, fux, skimmel och skäck häst?
Bruna hästar klär fint i färg tycker jag! Gärna rött, orange eller rosa enligt mig. Eller kornblått. Fuxar är grymt fina i khakigrönt, kornblått, marinblått och brunt. Skimlar passar bra i allt skulle jag säga, möjligtvis att vitt är lite tråkigt på en kritvit häst. Kornblått, rosa, orange, marinblått, ja allt är fint tycker jag! Skäck är väldigt svårt att säga tycker jag, eftersom de ofta är lite "röriga" i färgen. Men där gillar jag nog mer klassiska och rena färger, typ svart, brunt och marinblått. Jag tycker i och för sig man kan klä sina hästar i precis vad man vill, men det här är några favoriter från min sida!

Hej. 
Gick nu in på datorn och fick se att ni hade en ny header (heter det så tro), gick även in på mobilen och där får jag inte alls upp den. Men den gamla har jag fått upp förut. Nu blir det bara grått.. 
Är det så för fler eller är det hos mig det knasar bara? 
Nej, det ser ut så från mobilen. Har ingen riktig motivation till att fixa mobilsidan, för jag tycker blogg.se's mobilsidor är så fula och tråkiga faktiskt. Får väl se till att åtminstone lägga in en bild där någon dag.

På vilken hemsida finns de bästa schabraken? Tycker att de sidor jag är inne på inte har tillräckligt eller vad man ska säga.
Oj, ingen aning! Vi brukar sällan klicka runt för att hitta schabrak utan oftast vet vi vilket schabrak vi letar efter och då googlar vi helt enkelt på just det schabraket och hittar då en sida till det. Någon av våra läsare kanske har tips på bra ridsportsidor med bra schabrakutbud? 

När vill ni ha barn?
Anna: Inte en susning, haha. Ogillar att försöka se in i framtiden och lever för varje dag :) 
Emma: Inte än på några år!

Bor er föräldrar när er? Är dem tillsammans eller skilda?😊
Ja det gör de :) De är gifta och bor tillsammans.

Tror ni verkligen att man måste ramla av 100ggr innan man blir man bra på att rida, jag har ridit i 3-4år och fortfarande inte ramlar av en ända gång, men hästarna jag rider har nog skenat och så det hände mig senast idag att min häst jag red blev rädd och skenade iväg med mig och fick tillåtelse ett litet skutt men min sits är så pass bra att jag inte har ramlat av. Slutsats måste manramla av100ggr innan man blir bra på att rida?
Nej, det tror jag verkligen inte på. Däremot är det nog inte fel att ramla av ibland så man hittar en viss fallteknik. Jag och Emma är till exempel inte särskilt smidiga så i alla fall Emma skadar sig ju emellanåt ;) Men det har såklart ingenting att göra med hur duktig man är på att rida, enligt mig.

Hej jag kollade på er nya video om det nya ridhuset ni red i. Sen pratade ni om att klippa hästarna, och jag har en foderhäst som blir också som Tage men han har aldrig haft nåt täcke på sig bara ett fleece täcke efter arbete om han blir svettig, vill tillägga också att han är 28 år. Är tacksam för svar, ni är bara så grymma och jag gillar er videor :-)
Var ingen fråga att svara på, men antar att du menar om du borde klippa eller inte? Jag hade avstått från att klippa, eftersom hästen ändå är 28 år gammal och inte brukar ha täcke. Då är det bättre att ta det lite lugnare över vintern i så fall :) Tack snälla! Kram.
Kommentarer
Sätilaryttaren.se säger:

Jag håller med en om blogg.se mobilsida, så tråkig! Hur kommer det sig att ni ligger kvar här och inte flyttar till en annan portal? (visserligen är alla loka bra/dåliga)...

Svar: Vi har inte fått några andra erbjudanden och har inte orkat ta tag i det själva :) Men hade gärna bytt någon annanstans!
Emma Elfstrand

2017-12-13 | 08:57:54
Bloggadress: http://Http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: