Söndag

Hej allihopa! Idag har jag faktiskt haft en helt ledig dag och lagt sociala medier åt sidan. Skönt! Jag började med sovmorgon och gjorde sedan bananplättar till lunch. Därefter red jag Bopps, och avslutningsvis drog jag till gymmet och crosstrainade en timme under tiden som Sweden GP gick på TV:n. Helt perfekt! Nu har jag veckohandlat, duschat och ska snart göra söndagstacos till middag och vräka i mig. MUMS!

Lite uppdatering om Bopps idag då. Han var riktigt fin och lugn faktiskt. Inte alls spänd, utan mjuk i kroppen och lugn i sinnet. Inte varje dag som det händer ;) Nu när han är nyklippt har han varit så satans pigg och spänd, men efter att ha blivit riden varje dag den här veckan verkar det som om han lugnat sig. Han kändes faktiskt nästan lite trött idag och det är inte ofta han gör det på vintern ;) Det blir perfekt med en lite lugnare uteritt imorgon tillsammans med Tage då. Anna har varit på Överby och shoppat med Samuel idag så Tagis fick vila.

Måste bara säga också att jag är förvånad över hur fin Boppen är att rida redan såhär tidigt efter hovbölden. Han har inte alls varit igång länge, men känns ändå mjukare i kroppen och mer ihop än vad jag har förväntat mig. Jag provade att rida upp på medellinjen och göra seriebyten i var tredje idag och det är nog tusan de bästa seriebytena han gjort. Det är lätt att han byter orent, blir studsig eller vinglig när vi tränar på detta men idag gjorde han det så lätt. Är riktigt imponerad över honom! 

Fina killen ♥

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: