Regn, regn, regn... Och blåst

Idag har vi inte haft roligt väder här på schlätta. Regn, massor av blåst och 6 plusgrader. I och för sig har det varit milt ute, men nu får det banne mig sluta regna! 

Jag och Emma hade planerat en uteritt så det var bara att ta sig i kragen och göra det. Som tur var så red vi på morgonen och då regnade det betydligt mindre än på eftermiddagen. Men ändå! Tage gick med huvudet mot regnet hela vägen ner mot grusvägarna och Boppen gick i skänkelvikning undan blåsten, haha. De skötte sig fint i alla fall! Jag råkade dock skrämma båda grabbarna när jag skulle rätta till Tages reflextäcke, så Boppen höll på att hoppa på en brevlåda... Hoppsan!

Det är i alla fall väldigt mysigt att jobba inomhus när regnet smattrar mot rutan, men hagarna börjar bli rätt leriga faktiskt. Och då har vi ändå stora hagar. 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Ja usch vilket väder det va idag... när hästarna kommer fram till en i hagen gåendes på tvären så känner man inte för att ta sig ut🙈💦

2017-12-07 | 23:24:48
Amanda säger:

Vi har också väldigt stora hagar men leran gör sig påmind ändå. Kanske inte så konstigt med tanke på att det typ regnat konstant i ett halvår ;) Skönt med en uteritt iallafall!

Kolla gärna in mitt inlägg om hur jag organiserar i foderkammaren!
https://amandaivarsson.wordpress.com/2017/12/08/organisera-i-foderkammaren/

2017-12-08 | 02:21:00
Bloggadress: http://amandaivarsson.wordpress.om
Anonym säger:

Här uppe i Norrland har det snöat hela dan’!

2017-12-08 | 06:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: