Ny hudvårdsrutin

Om ni tycker hudvård är boring - scrolla förbi ;) 

Jag har aldrig varit bra på att ta hand om min hy. Eller ja, knappt något egentligen. Dusch och rakning är väl egentligen det enda som jag varit noggrann med, haha. Håroljor och sånt har jag slarvat med, tagit bort allt mitt smink med ögonsminkborttagningsmedel och nästan aldrig smörjt in mitt ansikte(till skillnad från Emma som började med anti rynk-krämer när hon var typ 19).

I helgen när vi var hos vår kompis Hanna så pratade vi massor om hudvård för att hon nyligen nördat ner sig i det, och hon lyckades dra med mig! Så jag gjorde ett hudvårdstest för att få reda på vilka produkter som passar min hy och sen köpte jag hem inte mindre än 8(!) produkter. Från att ha använt ansiktsvatten på sin höjd, haha.

Jag har köpt produkter från Paula's choice, och har bara testat någon dag nu så det är alltför tidigt att säga något om hur produkterna är såklart. Får vänta ett par månader innan jag kan uttala mig om det :) Jag köpte i vilket fall som helst en rengöring, ett ansiktsvatten, en dagkräm, en nattkräm, en exfoliering, en ögonkräm, ett serum och sen köpte jag faktiskt en "finnkräm" från Exuviance som man ska ta på finnar för att få dem att försvinna. Perfekt när man får sådana där inåtväxta saker som vägrar försvinna!

Egentligen har jag lyxen att inte ha någon speciellt problemaktig hy. Jag har "normal" hy, varken torr eller fet, inte speciellt mycket finnar. Men däremot stör jag mig lite på mina porer som jag tycker är stora och jag tror att min hy kan bli ännu bättre om jag tar hand om den. Ska bli väldigt spännande att se hur den blir om några månader!

Kändes fint att ställa in alla nya produkter på min hylla i badrumsskåpet! 

Ni som är noggranna med hudvård, vad använder ni för produkter? :) 

/ Anna
Kommentarer
Mikaela säger:

Dermalogica! Jag har problem med finnar (växer ofta inåt och jag fyller 34 till jul) och jag har 3 produkter som jag använder: rengöringstvål, ansiktsvatten och kombikräm dag och natt. Jag tvättar bara 1 gång om dagen för det passar mitt ansikte bäst. Går till hudterapeut 4 gånger om året.

2017-12-08 | 13:56:12
Johanna säger:

ÄLSKAR Paula's Choice!

Använder själv följande:
1. SKIN BALANCING Oil-Reducing Cleanser
2. SKIN BALANCING Pore-Reducing Toner
3. SKIN PERFECTING 2% AHA Gel (endast kväll)
4. SKIN BALANCING Ultra-Sheer Daily Defense Broad Spectrum SPF 30 (dag)
5. SKIN BALANCING Invisible Finish Moisture Gel (natt)

Helt enastående produkter som gjort underverk för min hy :)

Svar: Spännande! Låter som om jag måste köpa 1 och 2, för jag har fet hy och de borde passa mig fint :) / Emma
Emma Elfstrand

2017-12-08 | 14:51:47
Sandra säger:

Jag har nyligen börjat använda Esse. Är som dig och har aldrig riktigt förstått charmen med hudvård, det har alltid upplevt som jobbigt. Sen använder inte jag något smink (mascara 1 gång detta året, haha!) och kände inte ett behov av att tvätta mitt ansikte. Men vintertid får jag extremt torra fläckar i ansiktet och kände att det var dags att ta tag i hudvården. Esse kan man anpassa, man kan köra några få produkter eller hela köret, jag använder vanlig cleanser + exfoliering 1-2ggr/vecka, ansiktskräm som verkligen går in i huden och lägger sig inte som ett lager utanpå och en spray som återfuktar. Smidigt och enda produkterna som faktiskt har funkat för min extremt känsliga hy från första början. Dessutom luktar alla deras produkter underbart! :)

2017-12-08 | 18:42:00
Bloggadress: http://sandraschalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: