Mot Stockholm

Hej allihopa! Just nu sitter vi på tåget påväg till Stockholm där vi ska vara i ett par dagar för att jobba och förhoppningsvis också hinna shoppa lite. Ikväll ska jag delta i en panel om entreprenörsskap och hur politikerna kan underlätta för oss företagare. Vi är 4 unga entreprenörer som ska delta i panelen och det ska bli roligt även om jag känner mig lite malplacerad eftersom de andra verkar så duktiga. En kvinna har liksom 100 anställda i sitt företag. Lite skillnad mot vårt lilla AB ;) Dessutom är jag inte superinsatt i politik, men jag har såklart mina grundtankar angående hur dyrt det är för oss företagare att anställa folk till exempel, och det kommer jag att prata om. Ifall jag får gissa så kommer nog de andra också att trycka på detta, för alla företag har väl egentligen samma problem, oavsett om det är ett stort eller litet företag :) 

Imorgon ska vi på möte hos vårt Youtubenätverk, Splay. Vi passade på att boka in ett möte nu när vi ändå ska upp till Stockholm, vilket händer kanske en gång om året. 

Ni kanske förstår att uppdateringen inte kommer vara på topp under ett par dagars tid, men imorgon ska vi i alla fall lägga upp film och svar på söndagsfrågor här tänkte vi. 

Vi hann rida idag innan vi begav oss. Det blev en uteritt idag på grabbarna. Båda två var riktigt fina och duktiga. Det har kommit mycket snö på schlätta, så vi höll oss till skritt och trav, men struntade faktiskt i barfotaskor, och de klarade sig riktigt bra barfota i snön. Se till att spana in våra instagrams (även stories) där vi har lagt upp fler bilder.

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Läser man rubriken och sen kollar på bilden😂 till Stockholm med häst😂

2017-12-12 | 14:03:31
Anonym säger:

Varför galopperade ni ingenting? Snön brukar ju göra det mjukt

Svar: Där vi red var det inte riktigt tillräckligt med snö för att galoppera. Vi tyckte det var dumt att galoppera ifall hästarna skulle råka halka och riskera att skada sig.
Emma Elfstrand

2017-12-12 | 16:12:26
Marielle säger:

Spännande!

2017-12-12 | 20:02:42
Bloggadress: http://www.nouw.com/mariellefriman
Emma säger:

Kan man träffa er på söndag?? Mycke tacksam för svar

Svar: Nej vi åker tyvärr hem idag :)
Emma Elfstrand

2017-12-12 | 20:05:05
Anonym säger:

Åhh. Så himla mysig bild. Snön är fin men inte så rolig haha

2017-12-12 | 21:19:17
Anonym säger:

Emma du lyssnade på podd förut(instastory)lyssnade de på spöktimmen? Om du gjorde det visst var det ett bra avsnitt men vem dödade j.f. Kennedy? Detta kommer inte lämna min hjärna fören jag får veta svaret!!

Svar: Här inte lyssnat på det avsnittet än utan ska göra det imorgon när jag åker hem ;) återkommer med svar då 😉
Emma Elfstrand

2017-12-12 | 21:21:35
Emma säger:

Tråkigt att man inte kan träffa er 😢😢

2017-12-14 | 20:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: