Kyligt pass i paddocken

Tja, den här veckan började inte riktigt som planerat... Boppen ville inte bli infångad, så bara Tage fick motion idag. Vad ska man göra när hästen bara vill busa i snön liksom? Film på det finns på Emmas instagram ;) 

Jag hann klippa Tage innan lunch, och vid lunch så fixade jag med vår tävling. Vinnarna är nu kontaktade, och svarar inte de om två dagar så drar vi nya. När jag var färdig med det så drog jag då ut till stallet igen. Tage var fin idag! Lite försiktig eftersom det kommit en del snö i paddocken sedan igår då pappa skottade och saltade, men ändå mjuk och fin. Red inte särskilt länge då det snöade på tvären, men kändes ändå som att jag fick ut något av det korta passet. 

Såhär fint var det hos Emma idag. Älskar kontrasten mellan hennes varma, gula hus och den kalla, vita snön. 

Ikväll ska jag packa inför Stockholmstrippen, äta god soppa till kvällsmat och få massage av Samuel. Har sån jäkla mensvärk idag, usch. Hoppas den gått över tills imorgon :) 

/ Anna
Kommentarer
Jenny säger:

Hej jag kollade på er nya video om det nya ridhuset ni red i. Sen pratade ni om att klippa hästarna, och jag har en foderhäst som blir också som Tage men han har aldrig haft nåt täcke på sig bara ett fleece täcke efter arbete om han blir svettig, vill tillägga också att han är 28 år. Är tacksam för svar, ni är bara så grymma och jag gillar er videor :-)

2017-12-12 | 06:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: