Julshow

Idag var det dags för julavslutning hos Vänersborgs RF där ungdomssektionen hade bjudit in oss till att visa upp en show och berätta om oss själva. Vi valde att rida en spegelritt på grabbarna, som vi har tränat på de senaste två veckorna, och idag var det alltså upp till bevis. 

Själva ritten gick faktiskt ganska bra. Tage var superfin enligt Anna. Boppen var också fin egentligen, men blev väldigt spänd då det både stod granar i ridhuset, plus att det var väldigt mycket folk på läktaren som stod nära där vi red. Eftersom han blev spänd så fick vi ett par missar (taktmiss i ökade traven och ett omslag i slutet i den förvända galoppen) och dessutom blev han ganska okontaktbar i början av programmet. Men, han kändes fin emellanåt och ballade inte ur, så jag är nöjd med honom ändå. Jag var med på att en ny miljö antagligen skulle få honom spänd, så jag hade bara som mål att ta mig igenom själva programmet så gott i synk med Anna som jag kunde, och det lyckades jag med :) Efter vår ritt berättade vi lite om oss själva och vad vi gör. 

En supertrevlig, men otroligt kall kväll! Usch, vad kallt det har varit idag, men nu i veckan ska det bli mildare igen. Antagligen lagom till att all snö smält bort till julafton, som vanligt ;) Film från kvällen kommer upp på onsdag! 

Anna & Tagis efter att vi var klara. Strax efter att bilden togs blev båda hästarna superrädda för en shettis som hade bjällror på sig och drog en vagn... Ja, våra grabbar är inte alltid de modigaste hästarna i världen ;) 

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Han är så söt. :)

2017-12-19 | 10:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: