Jobbdag inför jul

Hej allihopa! Idag har jag och Anna för en gångs skull knappt lämnat huset över huvud taget. Hästarna har vilodag idag eftersom de vaccinerades igår, och vi båda har även vila från gymmet. Anna kände ju sig lite krasslig igår, och jag skulle inte ens kunna ta mig till gymmet om jag ens ville, för jag har den sjukaste träningsvärken i benen så jag kan knappt ta mig framåt, haha. Jag körde ett benpass i måndags och innan dess var det ett par veckor sedan jag tränade benen. Det känns idag kan jag säga! Har inte haft såhär mycket träningsvärk på lääänge. Andra dagen är ju alltid värst också, så imorgon borde jag vara mer värkfri.

Istället har vi passat på att jobba ordentligt så vi ska kunna vara helt lediga över jul. Vi har tidsinställt massor av blogginlägg, bokfört, redigerat film, planerat två filmer till som vi ska filma imorgon och på lördag (som ska tidsinställas till juldagen och 27:e) så vi slipper tänka på det över jul. Det ska bli skönt att få några i princip helt lediga dagar, för det händer så gott som aldrig för mig! Kommer bara att ha hästarna att ta hand om, och lite liveuppdatering här på bloggen då. 

På fredag ska jag även till frisören och fräscha upp håret igen. Det var så fint i början när jag färgade det lila/rosa, men nu har det mesta rosa gått ur, och jag har mest lite lila kvar i botten. Längderna är typ ljust rosa/jordgubbsblonda. Planen är att färga det ordentligt kallt rosa den här gången, för att nästa gång gå tillbaks till blont igen. Då vill jag göra det riktigt ljust och kallt blont. Jag älskar att ha färg i håret, men det är inte så kul att det går ur så snabbt och blir tråkigare i färgen.

Nu ska jag laga mat och sedan kommer Anna och en kompis hit ikväll för att kolla på sista avsnittet av Bonde söker fru, woho! Hoppas ni får en fin kväll :)

/ Emma 
 
Kommentarer
Anonym säger:

Hej jag undrar kan ni inte prova ett PS träns ? Hur det är på era hästar jag vet att ni haft de där för något tag sedan då de ej va så utväklade. Men idag är de annorlunda Da jag tex rider aldrig med nosgrimma men köpte jigjumps (tror jag den heter addition då den hade bästa mest välanpassade nackstycke kan inte ni prova någongång ?

2017-12-20 | 21:58:05
Elin säger:

Hej! Kan inte ni lite oftare ha livechatt på er insta, ni behöver inte ha det speciellt länge men bara flika in och säga hej och svara på lite frågor, kanske när ni ska till stallet bara filma lite som en ”mini vlogg” :) hade också varit kul om du Emma filmar lite spontant när du till exempel kollar på tv och slappar någon kväll och kör lite live och svarar på frågor :) Samma med dig Anna och kanske med Samuel, hade varit mysigt :)

Svar: Vi har faktiskt pratat om att vi borde ha live på insta oftare, så vi ska försöka ta tag i det :D
Emma Elfstrand

2017-12-20 | 22:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: