En ungefärlig tvådagarsplanering

Vi har fått önskemål om att varje vecka göra en planering där vi visar hur våra veckor ser ut. Jag önskar att vi kunde göra detta, men vi planerar aldrig så långt i förväg, utan tar de flesta dagar som de kommer, och planerar max några dagar i förväg. Allt beror på vad som behöver göras, hur vädret ser ut och hur hästarna känns (när det kommer till ridningen). Vi anpassar helt enkelt vår vardag så som det behövs. 

Såhär kommer i alla fall våra två kommande dagar att se ut, för de har vi planerat då vi kommer ha endel att göra i veckan. Nästa vecka ska vi nämligen upp till Stockholm i ett par dagar för att jobba så vi kommer bland annat att behöva ha fixat videos fram tills nästa onsdag (så 4 filmer behöver filmas och redigeras i veckan).

Måndag - Uteritt/klättring med hästarna. En lugnare tur. Gym-mässigt så kör jag (Emma) ben och Anna promenerar. Utöver detta så har vi en planeringsdag inför veckan och bestämmer vad som ska filmas, köpas in osv. Dessutom ska jag fakturera och greja lite administrativt. En lugn dag helt enkelt.

Tisdag - Film-dag! Planen är att vi ska filma två videos. En bakvideo till vardagskanalen och en Elfstrands testar-video som ska upp i nästa vecka. Utöver detta ska hästarna ridas, och det blir dressyr. På gymmet så ska vi båda köra ett överkroppspass.

Resten av veckan lär det bli mycket filmning och redigering. Hästmässigt så kör vi igång och tränar lite hårdare med hästarna nu. Boppis ska jag faktiskt hoppa för första gången på 2,5 månad i veckan och det ska bli SÅ roligt! Video på det lär komma upp på lördag :)

En ny Gamla ridfilmer-video är tidsinställd och kommer upp på onsdag. Ni måste spana in den då, haha!

/ Emma
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: