En regnig dag i stallet

Idag har verkligen jag haft en heldag i stallet! Välbehövligt dock. 

Jag startade dagen med att rida ut på Tage, efter att ha filmat en "Elfstrands testar" med Emma. Vad det handlade om får ni se om en vecka! Tage var fin idag, men han råkade dels klämma mitt ben mot en pinne så jag lär ha blåmärke på vaden imorgon och dels blev han rädd två gånger och tvärnitade så jag fick allt vara beredd ;) Buse!
 
När vi kom tillbaka tog jag hand om hans ben, gav honom kraftfoder, putsade av grejerna jag använt, mockade i hagen och lösdriften, tömde gödselskopan och plockade fram hinder till Emma och Boppen. De har nämligen haft premiärhoppasset efter skadan idag! Så kul!!

Jag hade byggt fram en gymnastikövning för dem, och film på det kommer upp på lördag. Men kort och gott så var det studs på båge på ena kortsidan, studs på bägge snett igenom(satt som en fyrkant) och sen två fristående räcken på långsidorna. Jag tyckte att Emma och Boppen skötte sig finfint! Bra flyt, Boppen hoppade bra och Emma red bra. Emma tyckte dock att det hade kunnat gått bättre. Hon tyckte Boppen var stark och lite älgig till skillnad från igår när han var jättefin. Jag tycker hon är petig faktiskt ;) Det var ju trots allt första hoppasset sen skadan!

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: