Dan före dan

Hallå på er! Shit, idag har vi haft fullt upp från morgon till kväll. Är jättetrött nu, haha. Jag och Emma har ju inte direkt julledigt så det var bara att jobba på idag så vi kan vara lite lediga jul/juldagen/annandagen i alla fall :) 

Emma hoppade Boppen litegrann idag, och de hoppade olika hindertyper idag som vi har filmat och som kommer upp på hästkanalen nästa vecka. Boppen skötte sig fint som vanligt, och Emma red bra. Han var lite stark först men när Emma väl fick tillbaka honom ordentligt så rullade det på så bra så.

Tage blev tömlongerad av Emma medan jag satt och knåpade ihop två thumbnails(omslagsbilder) till hästkanalens videos inför nästa vecka. Det är SÅ svårt med thumbnails tycker jag... Man vill gärna ha något cleant, snyggt och aktuellt liksom. Blev nöjd med den ena men inte lika nöjd med den andra... Aja, det blir väl bättre och bättre förhoppningsvis ;) 

Nu ska jag och Samuel strax gå och lägga oss tror jag. Jag är som sagt trött, och så ska jag upp och rida tillsammans med Emma på vår årliga juluteritt imorgon. Tänkte göra det innan jag käkar frukost, så kan jag och Samuel äta mysfrukost hemma sen <3 Sen blir det julfirande hela dagen! Kuuuul :D 

Iris nya favoritplats, under granen <3 Hon ligger där nu as we speak.

Har ni uppesittarkväll ikväll eller är ni lika trötta som mig och ska gå och lägga er snart? ;) 

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: